其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
韓國瑜與談韓「資格論」

https://vocus.cc/indiehongkong/5c9e3543fd89780001c2869a

歷史悠久的失敗主義藉口:中國軍隊駐在香港

https://vocus.cc/indiehongkong/5cb18d88fd8978000132eb68
嘻嘻,我又有長文慎入,怒數仇狗
#425我指留言唔岩心水
本來以為小心駕駛啲admin 已經好小氣,點知大灣駒仲小氣
有冇人整合仇狗回力鏢,愈多愈好
已經有其他人話因為袁??(好似係女嘅)佢連益友都照block
剝奪收聽權利終身
block 咪 block
歡迎加入連登一齊狙擊仇狗,唔洗課金架
袁嘉蔚
知喇,係留言唔岩心水,唔係留言啲人唔岩心水
因為相同而團結,唔係因團結而相同,你睇下嗰班益友有幾多係食到應一應先得架,清一色附和嘅留言咁濟,一係就係離開咗,一係就block咗,篩下篩下嗰批就係愈嚟愈忠心嘅
嗰陣有人話jojo wu mon post mon 到400幾先搵到位入(關SIR罵人哋個仔),佢哋特別鍾意模糊焦點同放大錯處囉俾我覺得。好想標籤到連登仔係失敗者、loser、變態佬、假人、議助等,根本就因人廢言,係因人廢言啊!
jojo wu 呢啲,假假地都係聖言仔,觀塘三聖,唔打得都睇得,淪落到要幫仇狗鳩spin
嘥氣,YouTube唔login 都聽到
係先cap關蛇#150個 post,再去到接近#500再 cap9關蛇
真心撐堂主
所以話關sir真係豬黎
撓埋雙手齋睇我地屌仇狗,俾你半份功勞又點話
我上個po屌撚左佢隊友啦
我仲block撚埋佢啦

條友被逼害還被逼害,但乞人憎到咁係自己攞黎
留言等睇糟糟污同回力駒反檯
覺得興旺陳會早啲,你睇佢好耐做節目啦,次次得jojowu係度555係係係
長文慎入

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞