其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
咁算唔算同看更佬扮fd
咁算唔算同看更佬扮fd
無計因爲從來係佢立場盧斯達唯一既罪名就係所謂既反碌撚
之後個d都係建基於呢樣野左堆右砌落去係咁上下啦
無貨賣咪人格謀殺囉
低手到連一個退熱c9都睇得穿佢
相比之下班益友真係連c9都不如
大灣駒熱犬化
如果碌撚突然話同盧斯達無野只係討論下點算
韓國瑜
今次同「千你達」唔一樣

劉耀文 一不為財 二不為色

如果因為理念唔相同都斗得死佢

咁真系香港(網民)已死
唔駛等毓民一聲令下先開火,最近不斷頻密攻擊盧斯達證明毓民開咗綠燈俾仇思達
毓民為咗選舉公開屌柒梁天琦係政混到今日仍然記憶猶新
係就精彩

等睇益友大遷徙
仇生要上myradio扎棍
之前黃台仰上左膠台講野都俾毓民扎棍要公開在 myradio 認錯

私下唔知,盧斯達至少冇公開反擊過,唔完全係第二階段
咁碌撚要快手小小下令斬立決啦
仇生就才無貨賣了
仲要初初被扮大方
唔反擊都無用夾唔撚到你向佢認錯都會加大力道全方位攻擊
大灣駒不斷對盧斯達潑污水人身攻擊人格謀殺直至盧斯達身敗名裂他公開向毓民真誠認錯為止
原來仇生2013年又唔覺堂主講同樣topic係抄嘢,重引為同道,大力推介:
https://forum.hkgolden.com/view.aspx?message=4463381&page=1&fbclid=IwAR3qjFmLGNjcO1XB_WLEKQNqPpAtb3eD0SwswVsdz_aXa_82F9voJYur70g

仇生部時光機真心犀利...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞