其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
一定唔止十分鐘
你睇啲留言既就知
冇2000都有1500

佢開堂主波唔會冇人聽
佢自己亂咁開火樹敵太多,其他人捉佢啲柒事黎屌唔怪得人
又係呢招

最衰都係連燈仔唱9我攪到明報比人攪,唔係你做都入你班人數
乜仇生有過政治生涯咩
大灣駒被兒登仔/親家逼害
呢單野唔好無證據就話佢自編自導自演,都係睇定啲好
條友一定屈對家
最後一定係dog fight

唔先提出指責就笨
意見相同,真係好撚失望
思疑姐
真架,聽住真係好易上頭
其實好多人都鍾意聽人屌鳩人
一踩落去好難番轉頭

真係少啲把持力都唔得
益狗沉淪紙醉金迷,佢地係點叫都唔會醒
除非仇仔公開屌柒佢
網上遊魂生涯
仇思達已經驚到腳震,幾日冇提呢單野。
忽然俾咁多益友屌

覺自己做錯拿
所以有分析能力係好重要。就算老母都唔可以信到十足十啦,更何況係個視like view如命嘅人呢
大灣駒搵緊料開堂主火
毓民有啲,以佢嘅身分係唔可以亂講
例如國民黨,佢唔可以唔撐
真心撐毓民就應該當見唔到,唔好將啲膠論發揚光大,盲撐以至攻擊其他人
真心撐毓民就應該當見唔到,

邪教
佢近黎最大既質疑係呢單野雙重標準
有回彈既原因係因為犯民入中聯辦,韓狗同樣入中聯辦
有違佢一貫勿通匪類既思維
犯民入中聯辦,暗地有冇講要出賣香港冇人知,係冇錄音或文字紀錄,我地都係憑佢往後既推斷估犯民deal左魔鬼交易,所以至屌犯民屌到仆街。韓狗同樣入中聯辦,我地同樣唔知佢有冇出賣台灣人,但當有人提出質疑果陣,就跳出黎屌你冇資格評論,而冇資格評論既原因係香港唔夠台灣民主。首先,評論係唔應該講資格,而如果評論唔正確或唔完整,係應該提出論點反駁,而唔係一句「你冇資格」,「番去讀多啲書」撻落黎。舉個例毓民係文人,有個工程佬屌毓民唔識工程(舉例,可能毓民識都唔出奇),「你冇資格」、「番去讀多啲書」,唔係咁撚樣架嘛,係應該回應點解個觀點有邊一方面既問題。否則世界唔會進步,因為每個觀點都可以用「你冇資格」、「番去讀多啲書」駁斥,世界唔係咁運行喎。

再者,家陣點解咁大迴響係因為毓民佢有兩套標準被質疑,仇狗班人即刻出黎盲撐嘛,然後聽晚玩踢爆講堂主不可告人既事或者(我估),已經唔係對呢事件攻擊,而係上升至對個人就呢件事以外既事件攻擊。呢樣先至仆街。
Nope

真心撐毓民唔應該當見唔到
對是非,沉默係最大既罪惡
係無

仇燈囝一直亂打稻草人

靠老屈 老作非事實既野進利鋪天蓋地既抹黑

只要大灣區做返實事 用行動證明其實力

已經可以秒殺無視呢到d反仇大聯盟

神區繼續做販民狙擊手 揭露更多真相已足夠

反仇主要係對其人格做抹黑/spin

但唔會動搖到其政治實力
反仇既然話自己咁多source料 係咪事實
咁聽晚會否打上去對質

ps 唔洗咁多藉口話 cut你線/幫佢賺view數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞