其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
「因相同而團結,而不是因團結而相同」
無力腎虛,佢生性病單野,我講左好多年啦。
佢當睇唔到囉
雙重標準就係問題所在。民主黨入中聯辦就係賣港,咁點解韓國瑜入就唔係賣台?仲要話因為佢係高雄市民選出黎,只需要向高雄市民負責,所以唔好用香港既角度去睇佢,就算係賣台都唔輪到香港人黎批評。如果真係賣台,高雄市民下次選舉自然會用選票踼佢走。

其實按照呢個邏輯,咁好多國際時事基本上都無資格評論。侵侵只向美國人負責、習習只向自己負責。第二,民主選舉都唔係萬能,社會上係有好多愚民亂投票。另外,要等佢而家任期完左先可以再用選票懲罰佢,咁餘下既任期佢繼續賣台你可以點呢?
佢生性病同佢政治活動有乜關係?

唔係話唔比反仇 但麻煩好心。。。
其實白鴿都係香港市民選出來
佢屌堂主又唔見佢搵堂主對質
因為觀察左雙達咁耐,條友邏輯唔夠堂主黎
梗係唔用自己短處鬥人長處,咪唯有靠屌
一味鳩屌同搵人柒事出黎恥笑
腎駒生性病榮倍感安慰
大灣駒係咪同興旺陳反左面?只有五短人jojowu同泥牛做下把。
jojowu你講兩句
原來性病單野已經揚左幾年
下個!?
逼害咗十幾年死哂啦
仲有人剩低俾佢玩到?
睇嚟要逼害返佢自己d益友
呢個PO爭咁d嘢喎。。。。

屹屹屹屹屹屹屹

班益友點做嘢咖
點都有幾個,最出名既係而家被政權逼害入冊果幾個,尤其有個人曾經被毓民屌過

我真係唔希望聽到仇狗有日講「坐六年監又點」,但仇狗呢啲回力鏢性格俾唔到我信心佢唔會講出口

最好真係唔好有發生既一日
依家已經話梁天琦佢哋戇鳩
仇思達一到店,所有吃花生的人便都看着他笑,有的叫道,「仇思達,你臉上又添上新鏢痕了!」他不回答,對台中說,「用一鏡頭,要五張明信片。」便道出一百大錢。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又收了人家的課金了!」仇思達睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你收了益友的錢,中回鏢。」仇思達便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「賣物不能算收……課金!……買賣物的事,能算收麼?」接連便是難懂的話,什麼「人格謀殺」,什麼「誣衊」之類,引得衆人都鬨笑起來:台內外充滿了恥笑的空氣。
我地係度講野/ 爆料,佢唔滿意就上黎講
成日叫人打上去 打你老母咩打
條友好撚精,有啲野心係咁諗,但都唔會講到明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞