其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
咁熱狗又真係受左黃毓民好多,明面既每月30000 狗仔隊,仲有其他
再加上分享政治能量幫班友去選,個兩公婆同鄭松泰自己都講黃毓民幫左佢地幾多,佢地好多謝黃毓民,沒有黃毓民,我們什麼都不是
但堂主除左同myradio合作,,根本無受過黃毓民恩惠
原來又係眼紅友一堆,唔抵得發售明信片去支援節目營運,竟然將熱狗啲「課金」拎去類比。呢啲眼紅友真係折墮,你嫌貴可以唔買,起碼係原創產品、本地製作,明買明賣,有乜好嘈?如果賣嘢貼個台都叫「掠水」,咁唔該你轉台。

原來你就係大灣駒呀?
大灣駒成日俾人笑佢圖書館管理員,屋企接支那判
圖書館隸屬康文署,康文署又隸屬民政事務局,民政事務局又under香港政府
照咁邏輯推斷
咁毓民屌政府啲人果陣你仇狗係咪要屌毓民先呢?
人地香港政府有恩於你俾份工你打出糧俾你喎

一係出黎話人知你唔係圖書館管理員,又話人知你屋企從來冇接支那公司既判,咁入你唔到

玩恩情論都唔該諗下自己講出口犯唔犯駁先啦
上面我咁論證都覺得夾硬黎啦,更何況你仇狗咁樣入堂主
仇狗賤撚到無倫,特登拎盧思達同陳浩天比較一番
話就話學人包容,實質就係嘲笑呀盧思達條女過檔去警察再過檔去陳浩天,笑佢地兩個襟兄弟,盧思達戴綠帽。
又要話呀盧思達「好綠」,表面好似話佢好近民進黨綠營,暗地裏又係笑緊呢啲野,扮撚晒嘢咁
屌大灣駒老母啦,個豆泥網台一個,上去做節目都只係互相合作關係,講撚到大恩情咁,「要不是myradio照顧你盧斯達,完蛋了」
完全係大中華農奴思想
況且盧斯達係寫文寫到有名氣,myradio先搵佢做節目,你估好似啲日韓偶像咁由零開始栽培捧起佢咩
黃洋達條友反骨都唔係最近先知啦,同老蕭反面果陣,唔通你碌撚唔知咩?沒錯你碌撚可以訴諸「恩情」,但「恩情」改變唔到你 on9 睇錯人嘅事實,老蕭有版你睇架啦,你 on9 俾黃洋達昆咗,唔通你碌撚自己冇責任?
睇見反仇軍氣急敗壞咁發癲好撚好笑
咁對熱狗用又無話忍唔忍既
純粹係對番件事姐
咁的確排除左碌撚自己比錢養佢地做打手既僱傭關係以外都真係幫菊花達班友好多既
咁先至可以另恩情論有得講下
但盧斯達個到只係合作關係頂到盡係知遇之恩only
佢用心落去做已經對得住碌撚有餘啦
禿頭蟈螄亂搞佢d主持碌撚要岀聲本身就係佢應盡之責更無咩恩唔恩情可言
更何況最後碌撚最後直頭因利益選擇左禿頭蟈螄
你班反仇軍甩皮甩軍
網上聲大大

要賺多幾千蚊 你班撚屌都好有困難
大灣駒淨係識問ed無聊野 同 私怨,大佬咁低水平點回應你

大灣駒分到種族同民族先黎出po啦
碌撚:讀多d書啦
一圖證明大灣駒同葉保安同一水平
甩皮甩骨?
似你喺會展比光頭達撚咁樣?
碌撚點會唔知呀佢係衰沉船姐
講真咁耐以來除左菊花達又邊一代靈童咬到佢入肉呀
我估起初碌撚都係要隻狗幫佢咬人計算過先攬菊花達姐
只係大家性格太像都係咁撚仆街嗅味相投碌撚產生左感情比多左先搞到個春袋咁傷姐

以關蛇為首既反仇大聯盟 有金鐘m記果班水平
刑事毀壞當撚人

反仇原來惡過老黑
巴打講起幾時覺醒,我諗起我應該比黃毓民黃洋達大灣駒更早成為本土派,因為我2011年已經同緊高登仔傾右翼本土,跟緊本土力量(最早期果個,唔係何志光)同陳雲啲野
整跌仇思達隻熱狗就係刑事毀壞?你連刑事毀壞定義都唔知難怪仇思達報警最終不了了之
Simon嗰期?
可能見過你
千祈唔好停,麻煩益友你繼續倒米
仇思達搞到神憎鬼厭多得呢位益友唔少
刑事毀壞 - 任何人無合法辯解而摧毀或損壞屬於他人的財產,意圖摧毀或損壞該財產或罔顧該財產是否會被摧毀或損壞,即屬犯罪。

反仇連常識都無 抵你成隻怨婦咁失敗
好彩反仇鍵戰惡極都只係炒燈吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞