其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
一個話平反係要承認中共政權
一個話平反係承認中共政權之外仲希望得到政權承認同嘉許
根本唔同水準仲話人抄佢
其實個point已經講咗唔知幾撚多次,最早講果個應該係碌撚,咁都可以話抄真係on99
如果呢啲政治評論都係抄的話,咁啲咩本土主張,香港人優先嗰啲全部都係抄
攻擊去到呢一個地步真係好牽強
就呢幾句睇,呢啲人做開偶像崇拜,極可能係前熱狗,冇個人思考,永遠立場/關係行先。見前一個偶像(熱狗)形象被仇生破滅,就揾仇生做偶像崇拜。遲啲仇生被某人A收皮嗰陣就會轉而崇拜A
堂主抄你隻臭口狗d野, 班益友都未必信啦
慳返啖氣暖胃好過,成日自以為論述有幾好,把口話人抄抄抄,但係就唔敢用自己文筆去逐個論點反擊。
有用嘅時候就當係寶,連一個退熱嘅師奶都要污名化,走火入魔到一個地步係可以肯定佢不久將來冇晒話題嘅時候會屌埋陳浩天梁天崎。
有冇人記得佢屌email結果點收科?
大把益友跟隨去屌盧斯達架,可惜啦仇生無論幾努力去搵人地痛腳都好,始終冇證明到今次佢屌盧斯達嘅嘢係屌得啱
見佢今次連426社論呢d都拎黎講,應該無乜料揸手啦
好唏噓,以前唔識嘢,聽佢個台成日有當時尚且算本土派嘅人phone in上去,我以為佢個台會成為本土派一個良性討論嘅平台,可以鼓勵到有心嘅義士
結到頭來都只不過係喺度幫wym打飛機,幫自己掠水賺名氣
堂主抄你隻臭口狗d野, 班益友都未必信啦
大把益友跟隨去屌盧斯達架,可惜啦仇生無論幾努力去搵人地痛腳都好,始終冇證明到今次佢屌盧斯達嘅嘢係屌得啱
見佢今次連426社論呢d都拎黎講,應該無乜料揸手啦
好唏噓,以前唔識嘢,聽佢個台成日有當時尚且算本土派嘅人phone in上去,我以為佢個台會成為本土派一個良性討論嘅平台,可以鼓勵到有心嘅義士
結果到頭來都只不過係喺度幫wym打飛機,幫自己掠水賺名氣
https://m.youtube.com/watch?v=reIu6XLA3x4
估唔到一個韓國瑜
令黃毓民現形
仲搞到仇思達一鋪清袋
屌堂主唔覺意屌埋仇生
可能有意呢
佢覺得呢度個個屌佢嘅都係熱狗同泛民
同熱犬喺高登時一樣
搵人開新post 啊
反仇唔好咁天真

同2年前盲反神區一樣

只不過由水泥隊 轉為反今大聯盟

狙擊同抹黑手法照板煮碗

你現實夠膽同人講反仇咩
到呢一刻仲未有反仇出黎講 返正題
政治生涯點樣完法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞