其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
仇思達政治智慧高唔高?佢又做咗咩嘢?
依家又玩資格論,原來仇思達又有資格去屌喎,不過冇wym保住佢嘅話你估佢敢唔敢屌呢?
唔係同人討論嘅話好心你返去圍爐,千幾個人夠晒暖。
反仇者聯盟:決戰大灣駒
我都係回應返你呢句:
講得本土就係香港人/香港利益優先,但一國兩制之下一定係中國先於香港。咁點樣可以係唔搞港中區隔(港獨)或者維持一國兩制之下可以香港人/香港利益優先?
無論仇思達屌邊個都好,「佢有冇權同用咩理由去屌」先係個重點。
講真,就算佢他日真係屌wym,如果真係冇屌錯,我唔會覺得有問題。
好心你班益友咪撚忘記佢以前屌熱狗之所以合理唔係因為wym點俾熱狗害,係因為熱狗犯眾憎同埋搞清算害到好多人呀
今次呢?仇思達度合理呀?
無論仇思達屌邊個都好,「佢有冇權同用咩理由去屌」先係個重點。
講真,就算佢他日真係屌wym,如果真係冇屌錯,我唔會覺得有問題。
好心你班益友咪撚忘記佢以前屌熱狗之所以合理唔係因為wym點俾熱狗害,係因為熱狗犯眾憎同埋搞清算害到好多人呀
今次呢?仇思達邊度合理呀?
反仇沉哂 無左前幾日既氣憤
佢點解冇權屌人?言論自由嚟,到時有冇人撐係其他人問題,而家我係問點解要非港獨就唔係本土,趕走嗰班人有咩好處?
你梗係一開頭整大個餅攞多啲資源各搞各向同一目標進發,之後路線唔同先慢慢拆夥啦,你一開頭你叫人走唔洗幫你,即係你好撚把炮啦?
佢實有權屌人啦,屌人地私chat嘅嘢,屌人地完全冇害到人嘅說話。係咪盧斯達喺私chat度講幾句嘢阿wym就冇人支持呀?屌你班益友係咪咁睇唔起wym呀
咁你叫返班熱狗嚟做本土囉,屌走佢地有咩好處?
一係你答我點先算本土?答到又冇人反駁到喎。
你班友咪撚幫仇思達倒米啦
所以熱普城咪搞到咁嘅田地,你呢個完全係反面教材嚟
得啊,可以令熱狗幫你哋獨派手,而佢哋自認本土派,但你哋唔認佢哋係本土派,咁咪叻囉,冇本事就將個標準降低,非港獨就非本土
益友啲邏輯如果有返wym一成咁多,你就唔會喺度講咁多廢話
「唔認同你」唔等於「唔俾你做嘢」呢個咁簡單嘅道理都唔明,你仲好意思去聽人直播。
咁快啲叫佢十一月出嚟選啦.
阿大少, 而家係大灣駒話堂主冇資格鬧黃毓民呀, 關堂主覺得非港獨就唔係本土嘅諗法咩事呀? 係咪因為堂主咁諗, 佢就冇資格鬧黃毓民呀? 唔好spin走咗個主題啦.
我一直著重佢嗰句,其他句子我提都冇提
大灣駒唔上黎駁,就派兩三隻狗入黎吠?
咁大灣駒向熱狗開火嗰時本土派又好撚大咩
點解大灣駒唔做大個餅先,之後路線唔同再拆夥
即係大灣駒好撚把炮
大灣駒youtube 大灣區螠油佔左千幾個
仲要好撚低質
佢地就係覺得仇思達把炮,成班人離譜到屌仇思達就打成獨派,同清算一撚樣
照你咁講姐係仇生又中回力鏢啦
做大個餅點解又屌人上d100?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞