其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
返緊工蛇王上連登得唔得呀
同舊時熱狗模式一樣!
當年屌熱狗個陣就搬堂主岀嚟話佢點慘點樣俾熱狗欺凌
今日就中撚哂回力標走去人身攻擊堂主
今日同你講我忍咗堂主好耐
仇思達同毓民比青年新政更加投機。
仲要係無恥嗰隻
激到梁國雄標煙,都算係有嘅
上年書展堂主送書俾佢個陣
佢好開心咁同人合照咖喎
嘩乜咁好忍耐力呀佢?
仇思達做緊幾多反骨嘢,騎牆野大家有眼睇。
呢幾年不停搞完一個又一個人,連自己之前支持嗰幾個都搞埋。
之前講到梁天琦係補,依家人哋坐緊監就當人係草。
仲要反面唔認人, 反轉豬肚話你唔撚掂。
係囉當初全世界都同你講佢唔撚掂嘅時候,你拍心口話佢掂㗎。 就算再唔鍾意都未至於要屌返港獨派同佢開戰。

佢唔鍾意可以唔出聲,但係依家擺明係自己要同港獨劃清界線, 就劃得過咗火位, 昔日自己冇人識果陣利用完來上位嘅戰友今日一腳踢開佢。 依家講到明話要收人皮 ,就真係不講道義
再早啲同光頭達合照添
新東補選就係咁吹奏天琦,到選舉唔幫射撚滿站台就話人係政棍。
忍咁撚耐真係辛苦大灣駒
仇狗極度卑鄙無恥將盧斯達打成反毓,碌撚係個到就係皇帝,反佢即係犯左天條,就算唔為撐仇狗都唔可以容許你反毓。好,你話你班益友睇唔起我地連登又話乜眼紅仇狗乜乜柒柒,但堂主係你地友,比仇狗逼害竟然可以唔講句公道說話?你話堂主冇道理幫唔落就話,依家盲都知邊個理虧。好啦當你怕左隻仇狗,個到佢惡哂怕比人圍人之常情,最多咪唔出聲,係要加入一齊屌堂主,依啲益友乜撚野人黎架,話一場朋友唔好搞到咁個啲已經算比較好,最撚屌嘅係類似話一早知堂主係乜人,一早知你老母呀

嫌上次未衰夠啊?又拎番黎講
豬隊友黎,大灣駒見勢色唔對已經收撚左口,佢仲拎返出黎講
為左大局先同鳩達合照,真係委屈佢
當年佢屌黃洋達諗住滅哂所有本土派嘅聲音等自己可以做大佬
咁其實佢今日都做緊同一樣野啫?
郁民屌完,佢跟住屌天琦政棍,然後為左反熱又幫天琦,又屌射撚滿,
到今日為左屌盧斯達,又屌天琦
大灣駒話邊個係朋友就係朋友,邊個係敵人就係敵人。
班童子軍益狗真係單細胞生物,無撚腦又無道德
仇思達想離間黃毓民勢力,

哦 同堂主一齊係書展簽名一齊做節目係為左大局?
依家反轉豬肚係屎追擊人就係大義滅親呀?
我真係多撚謝佢咁大犧牲喎
毓民親衛兵
由銅雀台同本土台仇思達都係用同一個 YouTube Channel,仇思達以為改名刪舊片就想混水摸魚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞