其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
我以前或者都可能會好似佢FB啲留言咁附會囉,感情嘢都可以咁樣入
堂主嗰篇辣着大灣駒篇文有煽動造反?乜嘢叫架空祖師爺呢請問?清算佢都可以叫反擊,搶唔搶話語權邊個講算先?點解講到堂主對黃毓民有威脅先?
而家sammi 咪話原諒許志安囉,又撞車
唔想理咪收囉, 又要搭嘴抽水, 我就只係見到多數市民熱烈討論無人覺得討厭喎

乜柒都屌一餐博收視, 正宗亂屌河馬
佢話童話破裂冇錯,但話利用戀情炒作拉足30年布,擺到明佢嗰啲私人感情嚟啦講咁多嘢,係咪身同感受過先Up呢啲嘢啊?
都話撚左條友鍾意炒花生,本性難移
當初仇思達屌柒熱青城搞清算可恥,今日大灣駒做番熱青城所做既事搞清算玩人格謀殺人身攻擊叫益友做網軍瘋狂洗版潑污水
咪即管睇下佢今晚講乜囉,係以事論事定係攞人黑材料攻擊人。

喂喂喂洗唔洗睇定毓民今次買邊邊先出聲呀
史上最快回力鏢,好極
炒撚完車仲要跌落地拿番拃沙
大灣駒真係好撚柒
比我叫完佢黎連登開ac 駁就收晒皮
圖都唔敢cap
可能李潔瑩巴打係喺度講,唔係喺大灣駒個 wall 講
無根無據

打上去 面對面講啦撚屌

純文字抹黑你就識
以前佢開中箭熱狗拖真係有追嚟聽,連書都買埋
自從佢私怨上頭開台鬧Emilia Wong就冇再聽
見到你地鬧到推爆po就好奇求其揀咗佢係3月31號最尾嗰段E嚟聽

聽完就知真係不知所謂
立論迂腐 不合時宜
是非顛倒 打稻草人
自稱本土 心繫大灣

長文慎入

除非仇斯逹你話你係想推動大灣區本土/獨立運動
否則我認為本土/獨派必須將佢視為敵人
大灣駒就真係抹黑連登仔啦
又話論點對駁
點知就屈鳩人話佢推介v7 支那寶 真係離撚晒大譜
盧思達話佢行為似泛民咁賤格
佢就屈人話佢係泛民
咁撚樣都有既
自己閱讀理解0分仲被迫害妄想症上身
好意思屈人
反仇攞埋民族黨講真係得啖笑

明明坐埋同一條

都係親生狗
反仇攞埋民族黨講真係得啖笑

明明坐埋同一條船

都係親生狗
針對第三點,如果佢真係咁講嘅話就仆街喇
一口氣否定咗唔少人嘅付出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞