其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
陳浩天頂毓民踩場嗰集同埋自己節目都係鬧韓國瑜
我覺得剩係呢點已經show到佢同仇斯達完全唔同level
幾時邊度講國民黨扮本土?
嗰段片一開波係佢覆述返觀眾話多懶音先叫正宗香港話
之後條友話「唔會講你啲香港話,亦唔係你啲咩香港民族,我就繼續講廣州話,我擇善固執。」
講得擇善固執又唔否認「益友」所講嘅嘢
等同將港式粵語定性為懶音嘅成果
近兩個鐘響FB連環po,出恆力想迫堂主打上去同佢嘈。嘿...
其實你去睇堂主篇文,根本係任何明示暗示話佢
只不過話失敗主義跟泛民無分別
仇思達自己對號入座又駁唔到自己同泛民有咩分別
一味屌人屈佢係泛民
你人身攻擊完堂主仲叫人打上去俾你撚?
盧思達話佢行為似泛民咁賤格
佢就屈人話佢係泛民
咁撚樣都有既
自己閱讀理解0分仲被迫害妄想症上身
好意思屈人
其實你去睇堂主篇文,根本無任何明示暗示話佢
只不過話失敗主義跟泛民無分別
仇思達自己對號入座又駁唔到自己同泛民有咩分別
一味屌人屈佢係泛民
唔好意思有冇篇文條link?
喺堂主fb搵唔到
唔敢打話人ban你

肉酸死
而講真,內容個指向都係講宏觀層面,唔係好具體咁指邊個邊個。佢哋要對號入座嘅,咁就真係無得話自己唔係飯民。
咁點解佢唔敢面對嗰啲批評先,靜係捉住不着邊嗰啲?佢明明有mon連登,卻又話人哋冇膽唔打過嚟,當無呢回事,邊個低手啲?
我係堂主就睬佢都有味,佢慢慢開台鳩up,我撚下貓好過。洗乜同條癲佬嘈。
全部人名寫曬入本小氣簿
覺得佢唔會打上去,但又邀請人,精神分裂
分分鐘張block list印出黎好似電話簿咁厚
佢睇樣唔睇留言架,一唔啱心水就話假account再block你,因人廢言好小氣架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞