其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
有性病,一早分手啦
禿盧就係唔準反駁毓民, 人哋毓民對你幾好
你竟然反駁毓民,有冇獨立思考㗎你
佢應該認衰仔啦, 依家唔敢鬧盧斯達

啲圖大灣駒條片cap嘅,堂主要點幫?
仇思達潑污水慣用的技倆之一
首先
佢有冇講錯先
真係幫唔落
垃圾
你有冇睇大灣駒highlight?反港獨又扮本土?
如果呢堆就係全部冇刪減任何嘢嘅話,有一兩點或者係有空間爭論,但係其餘有屌錯咩?
即係原來唔可以俾任何人覺得本土=港獨?
講真除咗港獨仲勉強算本土,仲有咩算本土?
自決嗰堆明擺近泛民,熱狗明擺呃課金,咁不如佢講仲有咩算係本土啦
即係依家連本土派嘅定義都要由佢同wym決定先可以嘅
講到底咪又係因為屌wym,就算係屌又有咩問題?屌錯嘅咪講道理囉,佢同wym冇論點論據咩?
咁又點?
如果對呢兩個人嘅指控係成立嘅話,我會覺得呢段說話冇問題
喂,本土就夠曬最大公約數啦,有冇睇周竪峰分享嗰篇嘢啊?
https://www.facebook.com/WingCheungHK/posts/10212785234179517
我真心唔明究竟段對話有咩好屌?
仇思達乜嘢都wym至上主義,又唔係第一日嘅事
堂主講嘅嘢又唔係漠視事實,咁究竟屌咩?
喂咁本土嘅定義又唔係由一個人/一班人決定晒嘅,憑咩因爲睇法唔同就屌人呀?
如果你話堂主因為睇法唔同就否定晒佢兩個過往嘅貢獻的話,咁就真係抵屌啫,我又唔見有喎
咁叻佢一個就搞得掂獨立啦,洗鬼其他人幫手啦!
「喂咁本土嘅定義又唔係由一個人/一班人決定晒嘅,憑咩因爲睇法唔同就屌人呀?」
你特登飛咗我呢句我冇法
我意思就係無論邊個都冇權為「本土」作一個絕對嘅定義,變相任何人都可以有自己定義啦,咁仇思達憑咩攞人地私底傾嘅嘢公開屌呀
咁我咪話堂主一個咪搞得掂獨立囉,其他人都唔係本土派,洗咩幫手
堂主覺得反港獨就唔係本土,同港獨要一班人去搞,兩者有咩矛盾?
點樣可以變成佢一個人就搞得掂獨立?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞