其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
真係仆街冚家剷黎,屈人屈到咁撚樣同當日熱狗有咩分別?做益友睇撚住堂主同仇狗當日被熱狗搞,當日個個都話同情堂主被熱狗屈單野,到而家仇狗學撚哂人玩老屈,做益友唔覺得自己厚面皮好醜陋既咩咩?

益狗肯面對現實未?
原來以為得長毛癡咗線,原來癡咗線嘅仲有佢
講嚟講去都係嗰幾篤屁
由佢無端端向email開火嗰日開始我已經唔明佢究竟係用咩準則去鬧人,只係可以肯定唔係「是其是非其非」。
本來以為得長毛癡咗線,原來癡咗線嘅仲有佢
講嚟講去都係嗰幾篤屁
由佢無端端向email開火嗰日開始我已經唔明佢究竟係用咩準則去鬧人,只係可以肯定唔係「是其是非其非」。
屌唔係問題
個問題係屌人屌到咁撚低質素
屌人賣朋友相、極端女權咪屌囉

同佢身材冇大關係,更唔明做乜鳩群眾欺凌恥笑豬拖沙、肥閪,唔講仲以為佢做熱狗咁

有一次仲撚牽強,明明email報左警(我報左警果張cap圖),仇狗可以屌鳩人話點解唔用屌熱狗果隻力去聲討人,人地報警有冇實際效果唔知,但一定實際過仇狗粗口橫飛大大聲屌人囉,乜剩係得屌人就可以制裁到人咩
講真仇思達本身又唔係嗰個圈子嘅人,人地做咩都唔關佢事啦
佢屌關蛇我唔覺得有問題,反正佢依家做到個餅咁大就係因為佢論政屌熱狗嘛
當初佢屌email屌到咁,依家又自製牙齒印,我真心想知如果阿祖師爺同佢割蓆,佢會變成點
邊有人理隻畜牲姐
俾鳩達嚇一嚇就成隻受驚寵老鼠咁
柒到成世都記得
根本就係私怨朋黨
衰過左膠
手都震埋
中大email普通人一個,又唔係要出黎選,聲唔聲討關佢撚事。

大灣駒都屌過啲益友唔好叫佢開火聲討邊個邊個,佢自己話事。
仇狗有好多on9邏輯

就佢頭先屌堂主搶話語權做例
堂主好多Facebook post,我碌左5分鐘都未見到有post過500like,最近磅都係44x (老鼠安事件講咩fetish)

人數都唔夠仇狗上次開咪人數4分1啦
點撚樣搶更大影響力既毓民既話語權呢?佢毒撚啞左毓民?定燒撚左myradio先?定係仇狗你想話毓民既影響力得三四百人咁多?

有啲分析力都覺得咁樣講講唔過去啦
有大台基因,由熱狗開始都係咁

感情事就俾佢講成拉布炒作,痴撚線
仇狗又唔係佢兩個條蟲
已經顯得佢唔止冇邏輯,直頭係弱撚智
又唔係毒啞毓民唔俾佢講野,點樣搶奪話語權
話語權就係有佢講無人講
你反駁教主就係搶奪話語權
仇狗:你搞我好啦,做咩搞我前女友
益狗:神駒屌得好果班人係仆街

回力鏢incoming
唔係話只可以myradio一台獨大係本土,但你上其他D100等話宣傳自己,同入泛民去改變結構同入共產黨去改變佢一樣囉,一係好似大灣區咁搞個台出嚟自己做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞