其實大灣駒政治生涯已完 (2)

1001 回覆
98 Like 22 Dislike
留名
唔係唔理佢係最好嘅方法咩
希望頂得順
條友手下有過千暴徒周圍批鬥人
唔理咪縱容暴行
mon 到#150 #499 先執到寶,又對成個post其他指控扮睇唔到
呢啲咪就係網絡欺凌囉,
明明自己就係網絡黑社會周圍搞人
然之後話自己係受害者佢最叻㗎啦
萬人台忽然變千人台
睇下jojowu 尊容,都有2,078 位追蹤者

呢個咪問題所在
只要埋堆做傍友就大把人add
條友根本唔會捨得離開雞棚

熱狗同本土台的人都有呢種特質
熱狗同益友根本同一條腸出黎,冇正常社交又中意圍威喂
喺連登可以一直覆,一定係泛民議助,全世界正常人係唔會反仇、自己光明磊落係唔會俾人講壞話,個世界真係單一
所以我一直叫人唔好靠近班邪惡老人
堂主上次比熱狗夾借勢退出咪最好
堂主太純太鈍,比黃衛兵玩死時間問題
某程度睇創意多過樣囉,個樣基本就天生
咁本土前列腺班主持算咩?
Jojo wu靠改圖搞笑啫
條友有咩創意,發言都少
同興旺陳一樣做傍友
條友的自信已經係joke
各花入各眼啫,但大灣駒就話人身攻擊同學歷歧視唔好,有益友言論係咁佢又like?個定義由佢定義?
條友咪成日串大埔年同葉政x做低級工
根本條on9 n重標準
興旺陳係咪做萬寧搬貨
條友個樣記得好柒,講野成日錯,老屈當秘級
咁樣啲人未畢業就有大公司offer, 又話者坐寫字樓係咪就可以串返大灣駒吖???
唔理咁多
而家就係要盲反
根本班益狗就講野好撚階級
但對住d100班有錢有權的超有米老野又會笠水話人欺壓人

永遠搬到龍門對自己有利
益友從來同大灣駒一樣卑鄙
仇狗敗走高登後,心知自己係開放自由嘅地方唔會討好,所以要招收一班盲粉建立一個屬於自己嘅封閉地盤,不過邊到黎咁多盲粉?仲有與其靠自己再慢慢建立fans群不如走去借兵,佢都計得好準,鎖定去擦碌撚鞋,有兩個好處,第一有辦你睇,鳩達跟碌撚幾咁正,得到咁多又傻仔又有錢嘅毓粉課金,雖則一開始扮撚哂野話唔收課金,但等於一張卡放係到隨時碌,第二係最多盲粉都係哂毓粉到,仇狗係咁奶碌撚啲毓粉一定仲意,佢就不費吹灰之力吸埋一大班毓粉做益友。收左一大渣盲粉返黎就要加以鞏固,要將班益友當係狗咁,一表達同仇狗有少少唔同意見,明明好小事,都要燥狂友上身屌柒你,係fb屢見不鮮,絕對要避免比你表達自由意見同佢平起平坐,咁樣係有違當初想建立一個封閉地盤嘅目的,不過本身班友就係毓粉底做狗係駕輕就熟一啲都唔難為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞