[勿助長代購勿提L’oreal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚品討論區#107

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
我係金鐘買,個BA連推薦邊隻色都決定唔到係我同佢講我用開y225佢再搵畀我不過貪佢夠少人
佢用掃上,支掃都幾正,feel到好軟好密
不過買得粉餅就係貪佢方便唔用掃
想買透氣型防曬有冇絲想夾
我塊面一上妝就好易浮粉甩皮但係又出好多油
驚買控油型會好乾
推薦Ezskin
Dr wu嘅成份好似冇咁純
屌香港d垃圾pr真係乜人都派product
以後都唔係香港買clarins

沙田mufe出名西 上次買concealer我開埋聲想試上眼圈
佢係咁話咩試上手背一樣 我堅持就比人西左(最後有買
有frd去到想直接買粉底 間舖無人都可以無人serve 叫佢仲要西面
呢個page唔好架?
利申聽都未聽過
佢有mon post㗎 唔加密佢都會見到
有用緊藍色不過我係混油,用完有光澤,額頭真係出少咗油我自己覺得香港夏天又熱又焗,用金色可能會太潤
呢個ig以前都幾仲意
自從佢成日po aff link真係不了
Aff link即係咩?
類似佢post promo code 出嚟之後佢會有錢收?有錯請指正
佢無咩遮暇度唔太啱我
但用過舊版覺得幾好(7/10呢種感覺)新版聽聞更好
試下搖搖佢睇下會唔會融合番?
同埋睇下有冇過期
唔該曬絲打
黑金咁勁 雖然唔會買(用開冇動物測試產品)
但聽下review都好
小心唔好畀班友氹你地買深色度粉底 為左去貨可以去到幾盡
Affiliated link即係你經佢嗰條link入去個網度消費 佢會有少量回佣
條女一開始喪post affiliated links係唔利申
之後喺呢個po定痴線西po有人屌佢
佢先喺story出呢啲links嘅時候加返個 “aff link” 嘅字眼
有時仲要細隻到乜咁
嗰陣已經頂唔順unfol左佢
之前都有幾個ig收嘢唔利申
佢呢個先誇張 個aff link喺see more後面
佢幾時先收皮
真係完全唔想幫襯
寧願去遠啲買,比錢你賺仲咁既態度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞