[勿助長代購勿提L’oreal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚品討論區#107

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
想問下乾肌要保濕同遮瑕中上既粉底液有咩好推介
我睇左24k同Nars啦 24k夏天用係咪無咁好
nplm
Lm
24k我暫時用都無乜問題
Lm
其實大家網購之前有冇聞過㗎 次次見到感覺好正嘅香水都唔敢買 驚嚟到唔鍾意 所以咁多年嚟淨係敢回購dior

好多時都blind buy
明明有得試都懶得出去試
唔啱通常都送俾屋企人或者朋友 點都會有人啱啩
就狗衝去sf到買 一早就去左試色
咁仲洗唔洗上碎粉架 其實成日都搞唔明 碎粉同粉餅都可以定妝啦 咁我用muf個粉餅做定妝都得?
因為我比較黑 上次去試色個陣話唔好用碎粉定 應該要用咩
碎粉呢個問題我真係答唔到 因為我唔用的
等其他絲睇下答唔答到你先衝?
因為我喺美國 依家仲未係夏天
唔用碎粉即係就咁粉底唔定妝?
但唔會唔小心hi花個妝咩
Thanks 絲打 原來你係美國 成日見你好覆
有冇絲用過make up forever hd遮暇?想入手遮黑眼圈,唔知好冇用
原來係咁! 煩惱緊每次用完粉餅要唔要用碎粉定妝
係呀我好少甩妝
我之前係用碎粉加噴霧都會出油
所以諗緊係邊出問題
我覺得ok阿唔乾唔顯紋
我想問下有冇絲打想夾colourpop呀定係可以等多陣 等到佢減價?
網紅KOL張欣欣涉嫌恐嚇媒體 刪除有關報導
https://lih.kg/1073945
38頁 #928 大家睇下呢個留言
你老尾makeup forever 係咪on9?
Support 雞欣
無撚野掛?!

轉自痴線西(39)#627
希望大家唔好幫襯香港make up forever
去試完色上網買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞