陪我溫IELTS

1001 回覆
321 Like 12 Dislike

撞到上次比我6分個考官

咩人?

印度人 搞到成個part 2 er左好耐 炒得好金
我唔係係香港考

佢發音好重口音?

唔係 上次佢比我6 好大壓力

撞到上次比我6分個考官

咩人?

我唔係係香港考

佢發音好重口音?

試下投其所好 主動講多啲野 會高分啲

撞到上次比我6分個考官

咩人?

我唔係係香港考

佢發音好重口音?

試下投其所好 主動講多啲野 會高分啲

我唔想再考多一次
祼考 8.5 8 6.5 6.5 = 7.5
Writing speaking 比預期低 有啲難度
利申一大
考完speaking啦 鬼婆考官
未入房已經錄緊音

第一part問我係邊個國家黎
第二part就問 relaxing place
感謝樓主
呢一個月一直追住呢個po黎温
聽日考第二次
希望過到6
樓主加油

考成點呀?

silver串左silvir
其他大致都ok

係邊個既生日? 我發咗夢

冇聽錯係husband

係就好啦
我靠佢之後話 我husband鍾意紅色 撞下答案
留名
Diu 突然之間諗起個鬼婆寫咗堆數字
其中兩個係 6 同1.5
Diu 突然之間諗起個鬼婆寫咗堆數字
其中兩個係 6 同1.5

Sor 樓主係由咩分想變到咩分?
3月頭考咗,考前一個星期有溫過下reading 同listening
結果8 9 6 6.5 LRWS
Writing 同speaking果然好難突破到7
3月頭考咗,考前一個星期有溫過下reading 同listening

竟然... Writin我同意難突破但Speaking入去9Up 7.5
lm

竟然... Writin我同意難突破但Speaking入去9Up 7.5

*Writing

*Writing

可能我太緊張
一緊張講嘢就亂哂
考一次好貴
報左5月6號考....希望考到6.5
4月8考咩都未prep過 如何速成
每日作一篇 作到考個日

https://lihkg.com/thread/164860/page/1
有無人聽日考
有無人聽日考

處女留言
睇咗呢個post好耐,滿心歡喜諗住溫定ielts去exchange,點知無獎學金
有冇人可以比意見我,一個女仔扲三皮嘢去英國讀leeds summer school一個月去唔去得過
處女留言
睇咗呢個post好耐,滿心歡喜諗住溫定ielts去exchange,點知無獎學金
有冇人可以比意見我,一個女仔扲三皮嘢去英國讀leeds summer school一個月去唔去得過

攞個三皮嘢去歐遊一個月好過啦
得到既嘢多過summer school學既嘢多多聲
有無人聽日考

溫成點
第一次考好緊張
有無人聽日富豪九龍考
有無人聽日考

溫成點
第一次考好緊張
有無人聽日富豪九龍考

好驚speaking and writing
只求6.5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞