陪我溫IELTS

1001 回覆
321 Like 12 Dislike
其實overall 6.5難唔難
今日考完覺得自己收左皮

靠Listening reading 拉高

今日最後果篇文做唔晒

爭好多?
今日考完覺得自己收左皮

今日最後果篇文做唔晒

爭好多?

都幾多下
點樣可以練睇快啲 報左29號考多次
今日考完覺得自己收左皮

今日最後果篇文做唔晒

爭好多?

都幾多下

BC 最快都要8月29 你先前一次過報今日同29號?
Speaking已考
完左之後佢問我點 我話有啲緊張 佢話但係我完全唔似緊張 仲話我講得幾好 我覺得佢應該係氹9我 然後就比好低分我 因為我一緊張就講到1999 講到好快 諗到咩就即刻講咩 所以我都係打定輸數
Speaking已考
完左之後佢問我點 我話有啲緊張 佢話但係我完全唔似緊張 仲話我講得幾好 我覺得佢應該係氹9我 然後就比好低分我 因為我一緊張就講到1999 講到好快 諗到咩就即刻講咩 所以我都係打定輸數

同你吹水咁好 男人定女人黎

點都好,恭喜巴打考完,諗起自己聽日考就好緊張
今日考完覺得自己收左皮

今日最後果篇文做唔晒

爭好多?

都幾多下

BC 最快都要8月29 你先前一次過報今日同29號?

預左第一次炒 咪報定兩次
Speaking已考

examiner會即場comment你嘅表現咁有趣,唔怕有錄音咩?

先前無睇到,唔該哂!

有無人知道Listening part 1 幾多hours per week 同有幾多錢 further information 同 application form from 邊到 痴左線今次考第一Part已經聽唔到

唔洗 絲打都係今日考?

係呀,我要細分全部6.5...次次都係爭個writing,今次又衰咗...唉

加油
我要全7 今次係最後一次機會
利申 無機會

Lse?

係呀

Hope to see you
我都係今年9月

Lse無乜人會上連登
巴打讀乜
Speaking已考

琴日speaking,個考官做埋手勢比提示,我講唔夠佢又示意我講多d 超好

琴日考咁早,係咪男考官通常都好人啲
Speaking已考

好好彩 係鬼佬黎
係絲打啊 加油呀 聽人講鬼佬鬆手過鬼婆
Speaking已考

examiner會即場comment你嘅表現咁有趣,唔怕有錄音咩?

佢係熄左錄音機同錄影機之後同我吹左幾句水
留留留名
£7000 salary 我有無聽錯

冇聽錯 因為我都寫左7000 不過係$

IELTS要用歐羅

下,真係咖 又無左題
留名學writing

我聽到話咩double 所以寫左14000

Shit唔好客我

唔洗 絲打都係今日考?

係呀,我要細分全部6.5...次次都係爭個writing,今次又衰咗...唉

加油
利申 無機會

Lse?

係呀

我都係今年9月

Lse無乜人會上連登
巴打讀乜

Master有offer到language course不過唔知undergrad有冇 佢有冇send過language center d details比你

加油
利申 無機會

Lse?

係呀

我都係今年9月

Lse無乜人會上連登
巴打讀乜

Master有offer到language course不過唔知undergrad有冇 佢有冇send過language center d details比你

Master ielts好似仲底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞