陪我溫IELTS

1001 回覆
321 Like 12 Dislike
留名
用半年時間準備 點準備好?
網上太多資料 一定睇唔哂 係咪操卷最直接?
用半年時間準備 點準備好?
網上太多資料 一定睇唔哂 係咪操卷最直接?

係 不過writing搵到啱嘅marker改真係好難
8/7 考,等聽日出成績加補考
樓主如果會要考既,可以TG我一齊練習,大家個目標應該相同

我都係七月八號考左 等緊成績 諗應該都要補考

我都係七月八號考左 等緊成績 諗應該都要補考

你係咪都係 TST Intercontinental Grand Stanford ?

仲咩會變咗相認post
我放榜嗰日先決定考29號就係考試日好徬徨,得兩個禮拜準備
我要考倒起碼overall 6.5,每份卷6,但係好怕writing冇6 (task 1 20分鐘要作得好都幾難)

唔講啦我出番去温書先
上星期六考完後愈諗愈不安,頭先報左8月12再考
想問巴打要操幾耐考先有7-7.5
Dse 美文level3
想non ju aim cu/ust
Dse 英文level3
Dse 美文level3

唔洗操都有
lm

8月12號仲有位咩

8月12號仲有位咩

有呀,仲有,你可以去BC個網睇

8月12號仲有位咩

有呀,仲有,你可以去BC個網睇

突然有返 因為我早兩個星期報BC已經冇 得返idp有位
7/7/6/7

writing 正hihi
書展邊個出版社有劍橋果本練習?
簡體都ok 因為好貴
簡體都ok 因為好貴

簡體都ok 因為好貴

簡體都ok 因為好貴

簡體都ok 因為好貴

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞