陪我溫IELTS

1001 回覆
321 Like 12 Dislike
唉 上年有個offer 但要6.5
但溫左三個月考左三次都係5.5
最後果次speaking 5 左
前兩次speaking裸考都5.5
所以speaking真係要靠運氣
今年又有offer 6.5 同6
拎6有信心
但6.5真係好難
因為listening成日緊張搞到好差
同埋真係好難集中到
今年要搵間細型補習班操下卷
7月前希望衝番個6

我offer都無
祝巴打早日考到

thx 唔洗sad 可能好快有
條條大路通羅馬, 做人最緊要有目標
岩岩考完 listening 同reading 都gg 左😞
岩岩考完 listening 同reading 都gg 左😞

同路人

同路人

Me 3
點解會咁㗎屌你老母 覺得自己好廢

同路人

Me 3

係咪新世界?如果係 其實listening好straight forward喎

同路人

Me 3

係咪新世界?如果係 其實listening好straight forward喎

我响帝京考
仲有半個鐘就考啦 好撚驚又考唔到
仲有半個鐘就考啦 好撚驚又考唔到

Speaking ?

reading呀 我喺英國考
有無買過 淘寶d英文course聽?
報咗29號考 有咩可以做 我一定要有5.5

我都29號考 你本身英文底係點?

DSE 應該lv4

Lv 4應該輕鬆6.5或以上㗎喎
操下reading 同listening 啦
有冇巴絲今日考speaking
請問問咗啲咩
大家覺得今日reading點

part 3 我食咗屎咁睇唔明
reading第3篇最難
有幾題都伏伏地
用太多時間係 s1 同2
s3 無時間同睇唔明
全部鳩撞
有冇巴絲今日考speaking
請問問咗啲咩

Holiday
易到唔易

我係問what weird things have I done
三月考完
reading gg 7.5
listening 8.5
writing同speaking比預期高左有8.0
淘寶果啲真係有用?
5月13先考
想問下ielts係咪真係淺過dse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞