陪我溫IELTS

1001 回覆
321 Like 12 Dislike
lm
有冇人聽日係尖東富豪考?

諸位何以覺得LISTENING淺,我覺得佢仲深過WRITING,尤其MC

listening 係唔可以只靠聽keywords
因為錄音一定3個選擇都會講齊
你要聽明而唔係聽到某一選擇咁簡單
聽明左就好易做
LM
我想問下你地 做完係坊間買既練習覺得有冇幫助
如果有 可唔可以推薦一兩本
我自己英文就不過不失啦 Dse overall有4
目標全部6.5

未追曬post 如果上面有巴絲講左既話請細力屌

我去淘寶買老番past paper 都係150蚊5本

內容完全一樣,對過
想問下係咪要print封email
想問下係咪要print封email

有冇人聽日係尖東富豪考?

有,等緊
Icon條女躁到呢
想問係食flower定flour
唔係flower咩
strong post lm
唔係flower咩

我都寫左flower
唔係flower咩

我都寫左flower

我一開始都係flower 轉咗flour
考過一次overall 7.5
有無人知wiring task 1 同 2個分分別至少有幾多先可以有6.5分
唔係flower咩

我都寫左flower

我加左s 唔知會唔會當錯
有無人知wiring task 1 同 2個分分別至少有幾多先可以有6.5分

上面有位巴打post左條link係評分標準 你可以碌翻上去睇睇
唔係flower咩

我都寫左flower

睇黎要google下d蠻人食花定粉
唔係flower咩

我都寫左flower

係flour

上面有位巴打post左條link係評分標準 你可以碌翻上去睇睇

先前無睇到,唔該哂!

有無人知道Listening part 1 幾多hours per week 同有幾多錢 further information 同 application form from 邊到 痴左線今次考第一Part已經聽唔到
唔係flower咩

我都寫左flower

係flour

唔係flower咩

我都寫左flower

係flour

Wtf

先前無睇到,唔該哂!

有無人知道Listening part 1 幾多hours per week 同有幾多錢 further information 同 application form from 邊到 痴左線今次考第一Part已經聽唔到

唔洗 絲打都係今日考?

先前無睇到,唔該哂!

唔洗 絲打都係今日考?

係呀,我要細分全部6.5...次次都係爭個writing,今次又衰咗...唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞