陪我溫IELTS

1001 回覆
321 Like 12 Dislike
星期六考 希望speaking有6分啦屌
之前考咗兩次都係得5.5 好撚驚考唔到

之前都覺得speaking好難,但今次覺得好易
星期六考x2
lm
報咗29號考 有咩可以做 我一定要有5.5

我都29號考 你本身英文底係點?
第一次 7.5 8.5 7 7 =7.5
有8好似威啲

睇完呢個post,俾我既感覺係全7仲難過總分8

我上一次考8.5 7 6 5.5

可能撞正今次考個鬼佬好人 但條題目都幾簡單講famous people
其實考得高有咩用?
個僱主會因為你8分而唔請另外一個7分?
有冇HR講解下

如果有用我想再考多次拎8
7. 今年再考,過左期
估唔到ielts出成績同女友既m一樣 會遲

可能撞正今次考個鬼佬好人 但條題目都幾簡單講famous people

外國男考官,鬼佬係鬆手d,

外國男考官,鬼佬係鬆手d,

係呀,第一次個鬼婆比5我

無人25號考? 而家唔知幾時有成績
說好的12點前有通知
british council

無人25號考? 而家唔知幾時有成績
說好的12點前有通知
british council

終於check到 全部6.5

利申:dse得3
樓主好似都係25號考
樓主好似都係25號考

唔係呀 再早一個星期
聽日有冇人係帝景考
唉 上年有個offer 但要6.5
但溫左三個月考左三次都係5.5
最後果次speaking 5 左
前兩次speaking裸考都5.5
所以speaking真係要靠運氣
今年又有offer 6.5 同6
拎6有信心
但6.5真係好難
因為listening成日緊張搞到好差
同埋真係好難集中到
今年要搵間細型補習班操下卷
7月前希望衝番個6
Speaking 8.5 lm
唉 上年有個offer 但要6.5
但溫左三個月考左三次都係5.5
最後果次speaking 5 左
前兩次speaking裸考都5.5
所以speaking真係要靠運氣
今年又有offer 6.5 同6
拎6有信心
但6.5真係好難
因為listening成日緊張搞到好差
同埋真係好難集中到
今年要搵間細型補習班操下卷
7月前希望衝番個6

我offer都無
祝巴打早日考到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞