ONEPLUS 3 集中討論區 LIHKG

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
頂 而家諗緊呢部 定轉用ios 做idog 用緊on9 g4

同巴打一樣
又係用緊G4
又係掙扎緊換咩
其實都應該會買3t
但係諗緊等唔等128gb好

你哋就好啦仲用緊,我部G4

過保前幾日燒左底板
即刻衝出去換

用g4 用到想死 過保前換左 次 過左保兩個月等緊死 到底邊部好
3T充電果時有D支支聲係咪正常,好驚爆炸

高電流啫,每隻火牛都會有少少
原先想等pixel....等到佛誕都未有消息..
見到呢部D Spec好似唔錯咁....
有冇多D用後感提供?

買機重點係影相靚

影相 pixel 應該好過 3T 啦,睇咁多評測無咩人試手動模式,唔知會唔會好啲......
有冇多D用後感提供?

買機重點係影相靚

影相 pixel 應該好過 3T 啦,睇咁多評測無咩人試手動模式,唔知會唔會好啲......

youtube有個人會做比較,等睇下D quality,如果唔差太遠, 寧願學下手動模式
留名
有冇多D用後感提供?

買機重點係影相靚

呢度有講

https://youtu.be/2Z41WULPOio
原先想等pixel....等到佛誕都未有消息.. <br/>見到呢部D Spec好似唔錯咁....<br/>有冇多D用後感提供?<br/><br/>買機重點係影相靚

影相只係一般,低光有油畫feel

未試過你呢個情況喎
請問除左官網隻mon貼 之外仲有咩推介 仲同緊跟機個塊 用到花哂

未試過你呢個情況喎

我都無喎
推 幾時有128阿
留名
留名
請問除左官網隻mon貼 之外仲有咩推介 仲同緊跟機個塊 用到花哂

我今日喺之前巴打介紹喺福仁貼咗張全包玻璃貼,$70包貼。無飛邊情況出現,但貼面中間會出現彩虹紋。

我今日喺之前巴打介紹喺福仁貼咗張全包玻璃貼,$70包貼。無飛邊情況出現,但貼面中間會出現彩虹紋。

全包係貼埋背脊?

全包係貼埋背脊?

唔係,只係四條邊個。其他會留咗少少邊位。

全包係貼埋背脊?

暫時黎講,係得官網3d貼同垃圾熱彎貼係無白邊/彩虹紋

全包係貼埋背脊?

垃圾 即係都無得選擇
有冇巴打鍾意用虛擬鍵
<blockquote><blockquote><blockquote><blockquote>請問除左官網隻mon貼 之外仲有咩推介 仲同緊跟機個塊 用到花哂

我今日喺之前巴打介紹喺福仁貼咗張全包玻璃貼,$70包貼。無飛邊情況出現,但貼面中間會出現彩虹紋。</blockquote>

全包係貼埋背脊?</blockquote>
唔係,只係四條邊個。其他會留咗少少邊位。</blockquote>
暫時黎講,係得官網3d貼同垃圾熱彎貼係無白邊/彩虹紋</blockquote>

垃圾 即係都無得選擇

我諗住今次帶套但係唔用保護貼

全包係貼埋背脊?

垃圾 即係都無得選擇

我諗住今次帶套但係唔用保護貼

why why why?
根本都買唔到硬殼 靚殼 摺殼
taobao揀唔岩有無巴打推介
要唔頂mon貼既

淘左UEU軟殼, 等到貨

原來連玻璃貼買
根本都買唔到硬殼 靚殼 摺殼
taobao揀唔岩有無巴打推介
要唔頂mon貼既

淘左UEU軟殼, 等到貨

原來連玻璃貼買

好鞋手下, 感覺部手機好似有好多粉塵咁, 唔係好慣, 同裸機嘅順滑差好遠, 下次都係唔買磨砂手感。張貼唔用住了, 原廠貼得好地地。 仲買左micro USB 轉type C , 只可叉電, 費事又要買堆新線。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞