ONEPLUS 3 集中討論區 LIHKG

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
今日試左麥記Android pay error左兩次就無再試,有冇多啲試用Android pay包膠
之前n5去7仔用到,麥記用到,百佳就用唔到
你地3t用過Android pay未?
我今日去m記error左兩次就無試
另外,你地部機有冇死點?
我右上角有一粒,不過要聞芒先睇到
費事換
之前, n 5上中下一粒,換過一次
仲用緊one plus one ,運作正常,但舊電好似脹脹地,睇黎去到one plus four 要換
有無人po 下 screen on time
用著mon時間比較有參考價值
https://www.youtube.com/watch?v=6jugf31eb-M
ray ma開箱 auto mode夜拍=垃圾

鳩影效果俾大家參考

對焦好似有d問題 咁蒙

我買果隻玻璃貼唔洗用油喎
硬件都算快
如果俾多次機會我可能會考慮多次其他機
雖然本第身都打算當過渡機等pixel

請問巴打用邊隻貼?

深水埗福仁商場 70蚊包貼 我估因為佢本身個玻璃貼有黑邊 所以睇唔到?
好似有45蚊 20蚊無貨 其他貼唔知咩效果 配件真係無其他機咁多。。。。

全包果隻四邊係膠水痴 唔同傳統玻璃貼
你地3t用過Android pay未?
我今日去m記error左兩次就無試
另外,你地部機有冇死點?
我右上角有一粒,不過要聞芒先睇到
費事換
之前, n 5上中下一粒,換過一次

成功用到Octopus Reader, 無試Android Pay. 用左screen test app, 唔覺有死點喎。

硬件都算快

請問巴打用邊隻貼?

深水埗福仁商場 70蚊包貼 我估因為佢本身個玻璃貼有黑邊 所以睇唔到?
好似有45蚊 20蚊無貨 其他貼唔知咩效果 配件真係無其他機咁多。。。。

唔該巴打 得閒去睇下先
https://www.youtube.com/watch?v=6jugf31eb-M
ray ma開箱 auto mode夜拍=垃圾

鳩影效果俾大家參考

對焦好似有d問題 咁蒙

可唔可用手動mode影黎睇下
1+3手動mode呢 較快門係preview睇好似冇咩分別咁
要較盡先有分別咁你較一兩格冇咩分別 但影出黎係ok 咁影相好難就
G5 S7E都唔會
有冇巴打op3裝cyanomogen?之前op1原生覺得做到每個apps set permission好正,但係有人話op3 cyanomogen個相機唔得
仲用緊opo,點解可以咁耐用
oneplus 3 用家,唔打機,唔聽歌,只打出打入同WhatsApp,耗電算快(但都叫做用到一日),但勝在差電仲快

硬件都算快

個預設wallpaper好靚
買左1+3T
22Dec
給自己的聖誕禮物
諗緊S7E -> 1+3/1+3T
淘寶有咩mon貼好用

閃魔唔錯
好似新出無耐

唔係話Oneplus 3閃魔貼唔好用咩

我用原廠rmb99嗰張
(btw,淘寶買原廠mon貼平過去香港官網買,on9)
其他mon貼好麻煩

我已經係咁做,操作上係順好多。但係如果對夜晚影相有要求,s7edge效果係好好多,而op 3t低光有好重嘅津畫feel.

我已經係咁做,操作上係順好多。但係如果對夜晚影相有要求,s7edge效果係好好多,而op 3t低光有好重嘅畫feel.

我已經係咁做,操作上係順好多。但係如果對夜晚影相有要求,s7edge效果係好好多,而op 3t低光有好重嘅畫feel.

我用過1+3 主要覺得好大部 同重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞