ONEPLUS 3 集中討論區 LIHKG

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
有無人試過unlock完bootloader鎖得返兼用到Android Pay?
想問一下 港行64同國際版有咩分別?
唉 灰撚左
我同oneplus3既緣份只有三個月
但一定係我用過最好用既an 機

有無遺照睇下 定係唔見咗......
想問一下 港行64同國際版有咩分別?

港行啫係Asia/Europe 版
唔同版本既分別在於接收既頻譜

refer: https://oneplus.net/hk/3t/specs
請問你地有邊款殼推介??
有冇人等緊soft gold?
12月都就完,仲未有notification.

SOFT GOLD就由佢
最緊要快D開返128GB啦大佬
想買機呀

我都等緊128

我soft gold同128都等緊

soft gold冇128gb喎

我老母要soft gold
我要128

真係幾想知點解係都要128GB, 依家64GB 由以前部one 到依家部3 都未用得哂

我用得晒
等左半個月終於送到屋企
唉 灰撚左
我同oneplus3既緣份只有三個月
但一定係我用過最好用既an 機

有無遺照睇下 定係唔見咗......

係囉, 我都想知發生左咩事
等左半個月終於送到屋企

好緊張 派緊
等左半個月終於送到屋企

好緊張 派緊

屌 返緊工
終於說服都自己用64gb 3t,其實都夠用

Btw 26號買 29號已經到左好快

我仲未到 明明已經送到附近個順豐站 佢仲未肯送黎屋企

其實唔係放勁撚多片落去都夠
用緊32gb 都唔明 點撚樣用128

我寧願揀去個站自取算

我寧願揀去個站自取算

屌 我全家都唔係屋企呀

我寧願揀去個站自取算

個站唔係最近屋企附近嗰個
可能陣間打過去問佢睇下有冇得今日內ship去最近個站拎
一係問佢幾時會送
冇打電話就標上黎 好彩我喺屋企姐

佢到之前幾分鐘有打黎,可能我地點偏僻佢唔知邊度先打黎確認
note 5 轉3T 會唔會好不智

佢到之前幾分鐘有打黎,可能我地點偏僻佢唔知邊度先打黎確認

我送3 果陣都會打上黎先
舊oneplus one用家嚟留名
15年頭買咗one 用到後尾轉咗v10 覺得v10唔掂都係走去用返one
依家部one叉極電上電都係勁慢先轉咗6s
真心oneplus呢個牌子嘅電話好抵玩 價錢又合理 用過咁多an機最好嘅一部
oneplus 3t 有冇後門?
無後門會9沖
oneplus 3t 有冇後門?
無後門會9沖

普通人撚知咩
舊oneplus one用家嚟留名
15年頭買咗one 用到後尾轉咗v10 覺得v10唔掂都係走去用返one
依家部one叉極電上電都係勁慢先轉咗6s
真心oneplus呢個牌子嘅電話好抵玩 價錢又合理 用過咁多an機最好嘅一部

用緊3T, 但係有Google Phone嘅感覺

利申:用過Nexus 5 同Meizu m2note
note 5 轉3T 會唔會好不智

我估會番唔到轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞