ONEPLUS 3 集中討論區 LIHKG

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
發覺用3t開唔到hkbn嘅volte,但用s7 edge可以用到。有無巴打知道點搞?

冇得搞

咁灰
同埋我發現佢部機係唔會顯示有幾多個未讀訊息喺個icon到,例如WhatsApp , telegram嗰啲
頂cyber Monday 買左dbrand 至到家下都重係Pending
同埋我發現佢部機係唔會顯示有幾多個未讀訊息喺個icon到,例如WhatsApp , telegram嗰啲

哩個係onelauncher無嘅function
用其他launcher就有eg Nova launcher
想要128gb阿 幾時先有
想要128gb阿 幾時先有

我覺得會等到唔買
用緊1+3,早兩日訂左Tempered glass screen protector(black) 今日收到貨! 仲係浮邊 巴打勿買
用緊1+3,早兩日訂左Tempered glass screen protector(black) 今日收到貨! 仲係浮邊 巴打勿買

official都咁屎?

official都咁屎?

張貼好撚貴
次次睇post都有人屌mon貼
無知一問 我訂左 佢話12月1送黎但依家都未到
係咪我住東涌所以先要遲d

時間佢鳩寫架 上翻順豐或者dhl睇
我部1+3陰陽mon情況好似越來越嚴重
咁請問暫時嚟講邊張玻璃貼ok㗎?
我部1+3陰陽mon情況好似越來越嚴重

有冇相??

冇 隻隻都有白邊 但可以用食用油解決
利申我用花生油得左
我上左,但無玩pad

冇 隻隻都有白邊 但可以用食用油解決
利申我用花生油得左

要落油已經唔洗諗
部oneplus one真係好快好順
可惜上年凍得滯我touch唔到

留名睇one plus 3評價
有冇巴打講講 3t值唔值入手同電量如何?
有冇咩特別缺點?
利申: iphone5s窮撚

我買果隻玻璃貼唔洗用油喎
硬件都算快
如果俾多次機會我可能會考慮多次其他機
雖然本第身都打算當過渡機等pixel

請問巴打用邊隻貼?
有冇巴打講講 3t值唔值入手同電量如何?
有冇咩特別缺點?
利申: iphone5s窮撚

電量中規中矩
中午兩點叉滿, 沿路有影相有用Google Map, 覆下email, 5個半鐘用左45%度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞