ONEPLUS 3 集中討論區 LIHKG

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
如果咁岩派件個時冇人係屋企佢會點?
佢冇打俾我
iPhone 5s 換左3t幾日
速度上面硬係有D位會突然窒一下
同埋個os仲係差幾皮.......

想放番出去添
啱啱試左3.5.4 八達通Detect到
大家除左原敷,有冇靚MON貼介紹,最好有實體店,因為我貼得好廢
大家除左原,有冇靚MON貼介紹,最好有實體店,因為我貼得好廢

相機比想像中差 好似衰過nexus 6p

想放番出去添

5s換3t 都講到咁

你係 6p 博 3t 定係 二選一買咗 3t?
3t 影相無 6p 咁好係 眾所周知 喎......

你係 6p 博 3t 定係 二選一買咗 3t?
3t 影相無 6p 咁好係 眾所周知 喎......

部6p用左一年倒水之餘20%就自動關機 宜家俾屋企人用 3t其他方面都完爆6p
最正係無尿黃 今日5hrs SOT 極順
大家除左原,有冇靚MON貼介紹,最好有實體店,因為我貼得好廢

我用緊出廠塊, 怕貼得樣衰唔換住

想放番出去添

5s換3t 都講到咁

淨係lihkg app Android輸晒

想放番出去添

android係做唔到ios果種順滑感

想放番出去添

iOS 一早冇左啦

想放番出去添

iOS 一早冇左啦

點會冇 我兩部一齊用
去左國恆買,等多幾日收貨算
我用3唔係3T
有冇人知嘟八達通有咩竅門?
嘟極都唔得

想放番出去添

睇頭幾頁, 部機好似唔錯.
點知一去最尾果頁就見到呢個comment

Android 始終差d.....

利申: 用過google g1, htc incredible s, nexus 4
用緊 iphone 6
我用3唔係3T
嘟極都唔得

對住鏡頭位拍,試下唔同距離
我用3唔係3T
嘟極都唔得

對住鏡頭位拍,試下唔同距離

我用緊6.0.1 氧os 3.2.8
八達通完全無呢個問題
但氧os 3.2.6嘅時候我係嘟唔到八達通

想放番出去添

利申: 用過google g1, htc incredible s, nexus 4
用緊 iphone 6

無得咁比, 你想用自由啲嘅OS就OP3T, 你要完美順滑就ip, 但係我想講今日頂級An機真係唔差好遠, 但Apple無嘅野依然係無, 好似off screen gesture

想放番出去添

用緊 iphone 6

無得咁比, 你想用自由啲嘅OS就OP3T, 你要完美順滑就ip, 但係我想講今日頂級An機真係唔差好遠, 但Apple無嘅野依然係無, 好似off screen gesture

ip5s轉過黎用原生an表示 已經唔覺依家an同ios差好遠
如果升左7.1.1 android 印象中係有改善埋touchscreen 反應 不過唔知op3t 直上7.1.1定7.0
留名
岩岩手動update 唔小心wipe埋user data D相冇曬

想放番出去添

用緊 iphone 6

點解硬係有啲人成日利申用過n年前既Android機,之後就話Android差啲呢?
3T 完全無窒過,順到有啲意外。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞