ONEPLUS 3 集中討論區 LIHKG

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
想問Plus3/plus3T影相掂唔掂,女友部M8就黎拉柴

好夠用, 女友用ip6, 佢話有時低光環境OP3T仲好過佢, 我地比較過, OP3T還原原色強d,近真實環境多d, ip6多少少味精吸睛d, 放上網始終ip正d。 OP3T好老實。

你條女吸晒全街男人啲精

IPHONE6多味精

可能講得唔係幾正確,果日明明個天有層薄霧,但係 ip6影到個天超藍, 唔知以為好好天氣
3T 入手
想貫3T
信得過係咪得官方有得賣?
想買128GB
官網冇貨
點解google個widget無得定d資訊卡
以家乜資訊都無
入面又無得set
說明度寫住
步驟 2:選擇所需的資訊卡類型

開啟 Google app 。依序輕觸左上角的「選單」圖示   [個人化環境]。輕觸特定資訊卡類型,即可查看相關選項並進行變更。

但係根本就無個人化環境呢個item
大家個Moon既顏色係用預設定 sRGB?
預設隻色好鮮艷,但睇耐左眼會攰

自訂啦,校到自己鐘意咪好囉

預設都係amoled果種味精色
如果想色差同其他lcd mon無咁大 好似ip咁就用srgb

自訂啦,校到自己鐘意咪好囉

校到iphone隻純白嗎

過一排會慣
依家買64GB 即刻SHIP

等咁撚耐

等咁撚耐

用緊S7E 好想買
想問防唔防水?
我成日拎s7e沖水

等咁撚耐

用緊S7E 好想買

用緊NOTE 5 我都想買。等緊128
3t影相同個mon係咪麻麻
諗住trade部v10轉3t

我都見到,不過應該唔係依幾日Ship下嘩

見官網有64gb
爭扎緊買唔買好
諗落又好似唔洗要128咁多

ship係即刻 但30先到 佢下邊有講 不過我個時oneplus3都早左
3t影相同個mon係咪麻麻
諗住trade部v10轉3t

我做左好耐youtube research 影相應該唔差 但拍唔住pixel 7plus s7edge 呢幾部top snappers

ship係即刻 但30先到 佢下邊有講 不過我個時oneplus3都早左

好撚想玩新機
想問下3T香港用唔用到volte?
3T 用家求指點

我開左幾個apps
出番桌面/熄mon過1,2分鐘之後
再開番堆apps既時候 好多都要重新load過
點解會有咁既情況

因為我印象中上一部android機無呢個問題
先達,深水埗有冇現貨港版3T賣?
唔介意貴少少

過一排會慣

用左sRGB, 果然無咁攰, 但好似有少少黃芒咁。 唔用鮮色好多, 不過好難長睇。

見官網有64gb
爭扎緊買唔買好
諗落又好似唔洗要128咁多

用Google Photos成日backup都OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞