ONEPLUS 3 集中討論區 LIHKG

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
想問下3T香港用唔用到volte?

CMHK得
3T 用家求指點

我開左幾個apps
出番桌面/熄mon過1,2分鐘之後
再開番堆apps既時候 好多都要重新load過
點解會有咁既情況

因為我印象中上一部android機無呢個問題

無用Greenify就無, 用左有時用指紋wake up 唔到
先達,深水埗有冇現貨港版3T賣?
唔介意貴少少

我都搵緊 想買國行128
但間間都俾人話係黑店
唔介意貴少少

港版有都係二手
唔介意貴少少

港版有都係二手

一手只能官網買?
依家買64GB 即刻SHIP

我都見到,不過應該唔係依幾日Ship下嘩

見官網有64gb
爭扎緊買唔買好
諗落又好似唔洗要128咁多

用Google Photos成日backup都OK

其實諗落都夠
本身有IPHONE 6仔行得走得打算用黎返工用
做野既相同D垃圾用IPHONE
私人野用一加64GB應該都夠
仲有GOOGLE PHOTOS
有冇人等緊soft gold?
12月都就完,仲未有notification.

SOFT GOLD就由佢
最緊要快D開返128GB啦大佬
想買機呀
唔介意貴少少

港版有都係二手

一手只能官網買?

price.com.hk search會見到有舖頭有賣港版一手
不過黑唔黑我就答你唔到
貴就實貴幾舊

btw佢個processing都process幾耐
紅日果然唔送
3T 用家求指點

我開左幾個apps
出番桌面/熄mon過1,2分鐘之後
再開番堆apps既時候 好多都要重新load過
點解會有咁既情況

因為我印象中上一部android機無呢個問題

設定 - 電池 - 高耗電應用
係咪set 左自動關閉?

港版有都係二手

一手只能官網買?

http://price.com.hk search會見到有舖頭有賣港版一手
不過黑唔黑我就答你唔到
貴就實貴幾舊

btw佢個processing都process幾耐
紅日果然唔送

唔該曬 就係唔想等
大家個Moon既顏色係用預設定 sRGB?
預設隻色好鮮艷,但睇耐左眼會攰

過一排會慣

用左sRGB, 果然無咁攰, 但好似有少少黃芒咁。 唔用鮮色好多, 不過好難長睇。

reboot 一次就會唔黃
係咪新機蜜月期 啲電好似幾頂得下咁
唔介意貴少少

但間間都俾人話係黑店

國恒好似OK
係咪新機蜜月期 啲電好似幾頂得下咁

新機都倒水不如扔撚左佢
想問下3T香港用唔用到volte?

CMHK得

我用hk3 唔得既
駛唔駛setting?
依家訂嗰批應該唔會早過我地Ship掛,我地28號出貨嗰批仲Processing緊

想買機呀

我都等緊128
唔介意貴少少

但間間都俾人話係黑店

國恒好似OK

問左國恆3680 今日有得拎貨

但間間都俾人話係黑店

國恒好似OK

問左國恆3680 今日有得拎貨

咩版?國行128?

想買機呀

我都等緊128

我soft gold同128都等緊
頭先係dbrand 買oneplus3 d貼 簡用paypal比錢 但係禁落去見到佢自動同我login 左個唔係我既paypal account 重成功比到錢

咁算唔算犯法......
好想换,m9 仲好地地電少only

電少已經唔okay啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞