ONEPLUS 3 集中討論區 LIHKG

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
有無咩backup程式介紹,可以雙wipe之後完全回復

同求

同求

同求 x2
有無op3巴打已經上7.0?
順豐通知已信到,聽日先去拎機

地址寫順豐站?

同求

同求 x2

上左,無wipe。
唔覺有咩問題。。
想問下巴打有冇得較來電個震動個力,一起人多嘅地方就feel 唔到個震動

同求

同求 x2

上左,無wipe。
唔覺有咩問題。。

我上左之後無wipe, 用左一日無乜問題
之後雙wipe 左,再快左
有冇巴打可以show個正確放八達通方法?

其實唔洗用咩特別方法
我部1+3讀唔到我嗰張 但讀到我fd嗰張
大家都係有括號嘅八達通
所以應該係我八達通問題 可能平時銀包放屎忽錯壞左
等唔等OTA好? 想升7.0

其實唔洗用咩特別方法
我部1+3讀唔到我嗰張 但讀到我fd嗰張
大家都係有括號嘅八達通
所以應該係我八達通問題 可能平時銀包放屎忽壞左

同求

同求 x2

上左,無wipe。
唔覺有咩問題。。

我上左之後無wipe, 用左一日無乜問題
之後雙wipe 左,再快左

你點back up? 雙wipe快好多?
唔係話3T唔洗Wipe咩
想問

有人買大陸版嗎?

雙卡雙待 轉4g主卡容易嗎?

結果 今日係京東買左64g

上官網download左 1.4gb個zip

打算番來 adb slideload個zip去换番 oxygen

同求

root完用鈦備份
今日終於收到機
國行版
大陸插頭
要用轉插
想知用左轉插再插DASH CHARGER會唔會冇左快差
今日終於收到機
國行版
大陸插頭
要用轉插
想知用左轉插再插DASH CHARGER會唔會冇左快差

唔會
想問下出面有冇地方有玻璃貼賣?
福仁同好景都有
福仁同好景都有

有冇全屏???
最緊要全屏
其實唔洗話要普通膠貼定玻璃
btw 大家用唔用case?唔用靚好多但好“冼”
H2OS同 O2OS係咪可以任flash?
唔想再等港版128GB了
btw 大家用唔用case?唔用靚好多但好“冼”

想用年半 唔想咁快跌崩
H2OS同 O2OS係咪可以任flash?
唔想再等港版128GB了

yes
想問3T升咗7.0仲用唔用到android pay?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞