ONEPLUS 3 集中討論區 LIHKG

1001 回覆
21 Like 10 Dislike

收到貨,更新中

好想買但部Nexus 5x啱啱整返好好想用新電話

nexus 5壞過n次
頂唔順轉3t
128無晒貨

本來想買128, 但係無晒, 我諗64GB應該好夠用既。

利片:唔打機, 儲好多歌, 去旅行先影相

收到貨,更新中

請問呢部係咩色
原廠嗰個套係咪又流又癈?

收到貨,更新中

請問呢部係咩色

黑面版得Gunmetal一隻色

nexus 5壞過n次
頂唔順轉3t

我部N5壞過開機制,整左怕成日reset, 搞到接唔到電話,一定俾老闆問候全家。

一見出3T即買
<blockquote>好想買但部Nexus 5x啱啱整返好好想用新電話

nexus 5壞過n次
頂唔順轉3t</blockquote>

我部N5壞過開機制,整左怕成日reset, 搞到接唔到電話,一定俾老闆問候全家。

一見出3T即買

我換過兩次板
整過三次制
加上其他老化小問題
唔退役唔得
無oneplus 3/3t,我諗我會買iphone
留名

琴日衝, 唔知係咪真係1號出貨

我同你同一日dispatch,點解我要等到6號

我都係琴日買,原本話6號出貨,點知琴晚已經上左順豐

可能因為我買多條dash cable 同adapter 所以仲耐咗。

收到貨,更新中

請問呢部係咩色

點解巴打你咁快 我都係琴日夜晚買

我早上十點買。
初步感覺好順, 自拍鏡好o岩女仔用, 好細緻。
相機鏡我個人覺得白色唔夠白。「對比note7

好順, 好快,冇垃圾。呢個價位真係
op3 lm

收到貨,更新中

請問呢部係咩色

點解巴打你咁快 我都係琴日夜晚買

我早上十點買。
初步感覺好順, 自拍鏡好o岩女仔用, 好細緻。
相機鏡我個人覺得白色唔夠白。「對比note7

好順, 好快,冇垃圾。呢個價位真係

有冇試到小毛病, 對焦快唔快? 尤其係超近, 我成日要影文件。
op3

xposed幾時有7.0 啊
ota 升唔到上3.2.8 話安裝失敗
無root
留名
op3 留名

實機測試
128無晒貨

128貴400,而家諗緊等唔等
128無晒貨

128貴400,而家諗緊等唔等

我驚到時好似OP3咁, 要訂仲要等成個月先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞