ONEPLUS 3 集中討論區 LIHKG

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
係咪冇得連電腦,想入戲入歌
係咪冇得連電腦,想入戲入歌

開usb debug 就ok

http://www.enableusbdebugging.com/2016/06/enable-usb-debugging-on-oneplus-3.html
根本都買唔到硬殼 靚殼 摺殼
taobao揀唔岩有無巴打推介
要唔頂mon貼既

淘左UEU軟殼, 等到貨
售後服務如何?
google過都幾負面
oneplus one用家表示仲未換得機
留名
留名
你地3t用過Android pay未?
我今日去m記error左兩次就無試
另外,你地部機有冇死點?
我右上角有一粒,不過要聞芒先睇到
費事換
之前, n 5上中下一粒,換過一次

成功用到Octopus Reader, 無試Android Pay. 用左screen test app, 唔覺有死點喎。

試下用vr box,買返來唔覺,但玩vr時見到2點
根本都買唔到硬殼 靚殼 摺殼
taobao揀唔岩有無巴打推介
要唔頂mon貼既

淘左UEU軟殼, 等到貨

係唔係用左咩淘寶d熱彎貼?
如果係,只有硬殼先唔頂

我依家用緊呢隻,官方3d膜唔頂

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【一加3手机壳 1+3手机保护套 oneplusA3000熊甲支架壳一加三防摔套】¥AAgfNThM¥http://e22a.com/h.19EWKl?cv=AAgfNThM&sm=090c47
oneplus one用家表示仲未換得機

oneplus one前用家表示粒電漲到唔用得
漲到mon都頂開左,換左oneplus3
有無人講多D 3T
請問各位巴打 而家訂通常 要幾耐先到手 ???
諗緊S7E -> 1+3/1+3T

我已經係咁做,操作上係順好多。但係如果對夜晚影相有要求,s7edge效果係好好多,而op 3t低光有好重嘅畫feel.

我用過1+3 主要覺得好大部 同重

1+3都重???

咪寫任 ships within 3 weeks 囉
我30號畀錢,佢寫22號送貨
諗住應該會早啲唔使真係咁耐掛,但係到而家都無消息,睇怕真係幾好賣

諗住應該會早啲唔使真係咁耐掛,但係到而家都無消息,睇怕真係幾好賣

我見今日買都係寫22出貨
<blockquote>請問各位巴打 而家訂通常 要幾耐先到手 ???

諗住應該會早啲唔使真係咁耐掛,但係到而家都無消息,睇怕真係幾好賣</blockquote>

29落單都係即刻出貨
諗多咗日,頂
&lt;blockquote&gt;請問各位巴打 而家訂通常 要幾耐先到手 ???

諗住應該會早啲唔使真係咁耐掛,但係到而家都無消息,睇怕真係幾好賣&lt;/blockquote&gt;

29落單都係即刻出貨
諗多咗日,頂

你買64? 28號先買到128.. 左諗右諗咩都買唔到
手機壞左,3t要等幾耐
定直接出3,3050水抵唔抵屌
頂 而家諗緊呢部 定轉用ios 做idog 用緊on9 g4
頂 而家諗緊呢部 定轉用ios 做idog 用緊on9 g4

同巴打一樣
又係用緊G4
又係掙扎緊換咩
其實都應該會買3t
但係諗緊等唔等128gb好

同巴打一樣
又係用緊G4
又係掙扎緊換咩
其實都應該會買3t

你哋就好啦仲用緊,我部G4

同巴打一樣
又係用緊G4
又係掙扎緊換咩
其實都應該會買3t

你哋就好啦仲用緊,我部G4

過保前幾日燒左底板
即刻衝出去換
原先想等pixel....等到佛誕都未有消息..
見到呢部D Spec好似唔錯咁....
有冇多D用後感提供?

買機重點係影相靚
3T充電果時有D支支聲係咪正常,好驚爆炸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞