ONEPLUS 3 集中討論區 LIHKG

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
note 5 轉3T 會唔會好不智

我估會番唔到轉頭

即刻狗衝啦

我估會番唔到轉頭

唔洗估, 除非你係Samsung 死忠, 如果唔係, 當你轉左3T, 就係天同地嘅分別
大家其實依家用緊咩Case, 我依家用緊 Ringke 隻 fusion, 覺得好鬼多手油
用緊n6 唔知轉唔轉好

我估會番唔到轉頭

唔洗估, 除非你係Samsung 死忠, 如果唔係, 當你轉左3T, 就係天同地嘅分別

咁誇張
MON貼係咪官方果隻最FIT?

我估會番唔到轉頭

咁誇張

有d 中坑會好唔慣,因為oos 比 Nexus 仲少左apps 另外當然 note 5 有嘅apps,oos 都唔會有

天同地嘅分别係ram 嘅分别,呢樣真係要親身先體驗到個種震憾

我估會番唔到轉頭

咁誇張

有d 中坑會好唔慣,因為oos 比 Nexus 仲少左apps 另外當然 note 5 有嘅apps,oos 都唔會有

天同地嘅分别係ram 嘅分别,呢樣真係要親身先體驗到個種震憾

想問下 買左係咪要刷CM用 定用番原廠ROM
終於說服都自己用64gb 3t,其實都夠用

Btw 26號買 29號已經到左好快

其實唔係放勁撚多片落去都夠
用緊32gb 都唔明 點撚樣用128

我諗睇你係咪高要求, 好似我64Gb個Music Library 都唔夠膽下下download啲HD歌, 一首成8~10MB. 咁實唔夠用啦

我估會番唔到轉頭

咁誇張

由n5x轉OP3 用緊oos Android 7.0 beta10表示夠用

我估會番唔到轉頭

咁誇張

由n5x轉OP3 用緊oos Android 7.0 beta10表示夠用

oos beta 10 好唔好用 電量如何

我估會番唔到轉頭

咁誇張

oos beta 10 好唔好用 電量如何

今日先升,未知電量點

感覺上無咩分别咁
有冇人升左3.5.4之後覺得舊電開始倒水?
今日同老母買左部ZF3
用耐左OP3 部ZF3唔知係去唔足60FPS定點
一上網睇字就睇到殘影
睇IPHONE6S都有少少
國恆買機算
終於收到機好感動
今日收到機
終於可以換走部唔知幾時再爆底板的 G4
有冇人升左3.5.4之後覺得舊電開始倒水?

我覺得係無咁耐用,唯有等更新
今日訂左機 預計4號有

我估會番唔到轉頭

咁誇張

係bo, 我仲用緊n5 仲幾順,係個用電差d 3000 要推2k mon
用左一晚,感覺十分好
真係幾好用
今日到貨 撚左一晚

無論係機身手感 OS 都俾到我驚喜

順暢 簡單 無咩垃圾app 以3388呢個價做到呢個質素我好滿意

我有買埋官方個木殼 好好手感 力推
語言揀中文香港有D失望
全部都係殘體字黎嘅
今日到貨 撚左一晚

無論係機身手感 OS 都俾到我驚喜

順暢 簡單 無咩垃圾app 以3388呢個價做到呢個質素我好滿意

我有買埋官方個木殼 好好手感 力推

用左一晚,不斷打機差d順到喊左出黎,忍左之前部HTC牛油飛S好耐,我一拎上手就更新左3.5.4,電量90%之後唔算用得太快,但係保護殼未到驚整花背後鏡頭,雖然好似係藍寶石玻璃,總體黎講滿意!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞