ONEPLUS 3 集中討論區 LIHKG

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
有冇巴打過左黎?
留名
買咗3T 今日dispatch要6號先收貨

琴日衝, 唔知係咪真係1號出貨
好想買 咁嘅價真係幾吸引,部 g4 又死咗 用緊部爆咗moon 嘅N5,其實 OnePlus 算唔算係大陸機......
原來我開多左個post
好想買 咁嘅價真係幾吸引,部 g4 又死咗 用緊部爆咗moon 嘅N5,其實 OnePlus 算唔算係大陸機......

算 介意就唔好用
留名等報告
重用緊oneplus one

算 介意就唔好用

啲鬼佬勁讚個 oxygen ,睇落好似 Nexus 咁無啲垃圾 app 真係幾吸引
google pixel 太貴, 呢個係最接近google既選擇。 睇左好多youtube review, 差唔多8-9成都話買得過

放工先有得玩
google pixel 太貴, 呢個係最接近google既選擇。 睇左好多youtube review, 差唔多8-9成都話買得過

其本上得個芒唔用1080ips係敗北
其他都冇問題

貨而收
開個箱睇吓啦
但無左灰色
返緊工,好鬼忙,今晚先開到箱
等睇 仲用緊opo 自己升7.1

我同你同一日dispatch,點解我要等到6號
用緊oneplus 3留名

係,佢都幾準時
留名等報告
重用緊oneplus one

唔洗等啦,直接買啦,除左電量唔高,其他都一流
琴日買都係6號先送貨,到左之後就Trade 左部iphone 6

收到貨,更新中

我同你同一日dispatch,點解我要等到6號

我都係琴日買,原本話6號出貨,點知琴晚已經上左順豐
128無晒貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞