做咗三年幾貢茶 你問我答

1001 回覆
35 Like 2 Dislike
鍾意飲到想入埋去做

想返邊區?忙嘅好辛苦 又易整親 諗清楚呀
點解我上次見佢唔請我

btw 好鐘意飲貢茶

同埋點解樓主人工咁高

返得太少/夠人用/覺得你做唔掂見邊區?唔試下第二間?
鍾意飲咩 我又飲下 其實我有一半以上都未飲過

因為呢間比較忙夏天做到狗咁 工作量會反映落人工度

佢話佢請人 唔想做屋企樓下 其他又好遠
通常飲水蜜桃綠茶加椰果加寒天/加珍珠 呢3樣嘢我勁鐘意食
$55/hr 真心好多
個冬瓜茶化唔化學?

冬瓜漿溝水開兩年幾前用冬瓜磚煲 個陣好正
而家隻味有啲假不過唔太多添加劑嘅
可以自己買冬瓜磚煲 買過
係咪全部都係粉同味精調出黎

唔係 不過有啲都多添加劑 好似防腐劑同色素咁 我自己會飲啲天然啲嘅

咁天然啲嘅通常飲咩
邊間高人工 想搵pt番

多數係旺舖 但唔想自爆 你透露下你想返咩區?我會答你附近有冇人工高嘅
不過你覺得幾多先叫高?

太子至九龍灣

今日要返工 一陣幫你問下
連返13日
咩叫可爾必思

可爾必思(カルピス)是一種乳酸菌飲料,為日本飲料製造商可爾必思株式會社的主要飲料產品。在英語國家發售時的名稱則為「Calpico」。
By wiki 七仔都有得賣
可唔可以正係返晚上
一星期,1至2晚咁?

難啲 返越多越易請 一星期三日基本 星期六日基本上一定要
不過你可以一開始返多啲之後返少啲 舖頭有人一個月返四日
屯市貢茶最好飲
你in邊間天仁阿

喺天仁個po又見過你周圍食珍珠個個
我個間啲珍珠都好食㗎我煲每次都試完ok先會出
觀塘 九龍灣可能因為話唔想去咁遠所以唔請

又係你天仁個po見過你唔請我
都成日有人嚟買粉條/荔枝玉露過comebuy買啦

最好以後一有人嗌錯就撞佢個頭落menu睇清楚

同意 你哋有冇咩新嘢賣?好耐冇飲
求介紹入天仁做

黎緊一個星期會出新野
你想做邊區
Pt不過都知幾多嘢 知嘅一定答
其實想轉牌子 做耐咗好悶不過天仁唔請有冇同行覺得自己個度好做 求介紹
Between,聽日有新嘢

Between定by the way? 笑燃死我

出現了

其實我特登用between 見咁多新會然
可唔可以正係返晚上
一星期,1至2晚咁?

頂有冇啲星期六日唔洗返
60蚊知鐘咁好搵
仲洗讀書
想問旺區一間鋪一日可以賣幾多柸?

夏天千五至二千左右

簡直係暴利

生意好就係 生意一般嘅加盟主每月都係賺份糧
依d唔係淨係請mk架咋咩

求介紹入天仁做

黎緊一個星期會出新野
你想做邊區

天仁新野聽同事講好好飲
點解我上次見佢唔請我

btw 好鐘意飲貢茶

同埋點解樓主人工咁高

返得太少/夠人用/覺得你做唔掂見邊區?唔試下第二間?
鍾意飲咩 我又飲下 其實我有一半以上都未飲過

因為呢間比較忙夏天做到狗咁 工作量會反映落人工度

佢話佢請人 唔想做屋企樓下 其他又好遠
通常飲水蜜桃綠茶加椰果加寒天/加珍珠 呢3樣嘢我勁鐘意食
$55/hr 真心好多

我個間都有寫請人 不過啲人見親都唔謮唔知點解係要寫喺度
水蜜桃好甜 你個頭冇乜舖?
點解可以天仁都唔請,你係PT定FT 點解會簡賣奶茶
係咪全部都係粉同味精調出黎

唔係 不過有啲都多添加劑 好似防腐劑同色素咁 我自己會飲啲天然啲嘅

咁天然啲嘅通常飲咩

可爾必思 茶 奶蓋類 蜂蜜 梅 薑茶 焦糖 仙楂料就蘆薈 仙草同紅豆珍珠都ok嘅

求介紹入天仁做

黎緊一個星期會出新野
你想做邊區

天仁新野聽同事講好好飲

我未返工未有得試

又係你天仁個po見過你唔請我
都成日有人嚟買粉條/荔枝玉露過comebuy買啦

求介紹入天仁做

黎緊一個星期會出新野
你想做邊區

咩嚟我哋聽日出三色珠
觀塘 九龍灣而家覺得九龍區都得 想做天仁
可唔可以正係返晚上
一星期,1至2晚咁?

頂有冇啲星期六日唔洗返

有機會得嘅 睇老細你讀緊咩?多唔多時間返到
60蚊知鐘咁好搵
仲洗讀書

其實普通舖頭有人$7x
點睇洛神花茶
依d唔係淨係請mk架咋咩

唔係我舖頭得一個mk 以前間舖直頭冇mk
利申:非mk
你地講出新野 係天仁定貢榮 兩間都好撚正
今日出左未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞