做咗三年幾貢茶 你問我答

1001 回覆
35 Like 2 Dislike
達陣冇遲
旺角得唔得阿 我幫你問下
會唔會對你嚟講太遠

天仁係咪全部舖都係$40?見個陣個店長同我講解好多嘢 仲諗住會請可能上面覺得唔ok

一返就$45
今日個商場咁多人 又印花最後一日準備做到隻狗咁
聽日出新嘢

杯野個樣好核突
之前屯市返工成日去望mk妹

mk沖嘢好hea

十幾蚊包埋視姦抵啦
點解薄荷奶綠咁難飲
樓主邊頭返工啊?想試你啲珍珠

旺角區 我返兩邊 自問煲得幾好食

我成日去旺角買啲態度都好差又冇印花 樓主到底喺邊

我個間態度個個都好好因為可以投訴 投訴要畀人扣錢
不過我除外 啲客煩我成日黑面
你估下
上次第一次買朱古力奶茶
濃到苦又無奶茶味
早知飲返格雷三兄弟

其實係淨朱古力嚟冇奶茶
同埋苦純粹係因為佢唔記得落糖用攪拌機打好好飲㗎

係呀驚甜可以加啲 夏天飲好正你邊度買?
點解成日有人想要熱冬瓜茶?冬瓜茶明明夏天飲

唔知啊 諗住去街市睇下有冇得買

應該冇我有可以畀你 淘寶都有 check過臺灣貨嚟

如果淘寶有 可唔可以比條link 我
驚買錯大陸貨

我要返去check下先夜啲答你 提我喎
遇過邊啲西客?
你人工太高 天仁請你唔起 我估係

佢有話我哋呢度冇咁高人工 得$40㗎咋 但我答我知呀點解唔請喎 我都接受到啦

你估下

我諗我估到你係邊個同返邊間 旺角區 但唔係旺角 係商場入面
How much

Sor自

普遍係$3x~$4x
啲女有無試過俾人抄牌

有人嚟問過啲女拎電話 不過冇畀到

做咩唔俾

你估下

我諗我估到你係邊個同返邊間 旺角區 但唔係旺角 係商場入面

好易估 不過我好少返呢邊 今個月第一日
sorry呀各位 返工先 放飯/得閒會覆 唔會覆漏
我以前果間d奶蓋用粉開,再加奶油同奶
利申:唔係做貢茶
上次第一次買朱古力奶茶
濃到苦又無奶茶味
早知飲返格雷三兄弟

其實係淨朱古力嚟冇奶茶
同埋苦純粹係因為佢唔記得落糖用攪拌機打好好飲㗎

點解個名要有奶茶
Pt不過都知幾多嘢 知嘅一定答
其實想轉牌子 做耐咗好悶不過天仁唔請有冇同行覺得自己個度好做 求介紹
Between,聽日有新嘢

Between定by the way? 笑燃死我

究竟係連登多傻仔, 定連登多真心膠?
Pt不過都知幾多嘢 知嘅一定答
其實想轉牌子 做耐咗好悶不過天仁唔請有冇同行覺得自己個度好做 求介紹
Between,聽日有新嘢

有無食女
你人工太高 天仁請你唔起 我估係

佢有話我哋呢度冇咁高人工 得$40㗎咋 但我答我知呀點解唔請喎 我都接受到啦

你in邊間
仲有冇八寶仙草奶燒賣

你估下

好想去揾你拎印花同多奶蓋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞