做咗三年幾貢茶 你問我答

1001 回覆
35 Like 2 Dislike
買奶蓋綠茶買到窮 你返開邊到呀到底 比我呃嚟飲下都好

上面有幾個巴絲講中咗 但我已經唔敢講太多驚同事睇到 你估中就嚟搵我啦
最後有冇用到印花?
終於收工 終於唔使再派印花 好感動
做到主婦手 各位 呢行真係唔做得耐

飲食業真係好辛苦 我明

上面有幾個巴絲講中咗 但我已經唔敢講太多驚同事睇到 你估中就嚟搵我啦
最後有冇用到印花?

我爭3個唔上唔落
追到話奧海城咋 你唔係頂更咋咩
如果追漏唔好屌我
樓主有無去過路德圍幫更

唔好認我啦好嘛

乾 紅 甩皮 痕然後就痛
小心呀 唉 好辛苦㗎 有時戴手套

唉有手套戴就好啦

係冇手套定唔准戴?上次去KOT the見個女仔對手套好靚好pro咁 好想問佢邊度買

做咁耐淨係試過切薑切親流血先有得戴
同埋戴完又易甩好麻煩

天仁要切薑咁辛苦?仲有冇咩危險嘢
想買用好耐個啲 一次性嘅好廢

好 真係有嘅我都想飲下因為正常出新嘢應該全部舖都有同埋我哋冇鐵觀音賣

諗諗下可能記錯
有冇烏龍茶珍珠沙冰架

烏龍奶茶沙冰 有好少好少珍珠喺面

奶茶原來有得沙冰

有 照落 只係變咗做冰 可以去飲下但唔好嚟我度買 最憎打沙冰
樓主有無去過路德圍幫更

上次去路德圍嗰間 有個男人遞嘢飲俾我 塊面西到 係咪樓豬你嚟

肯定唔係
對芒果Q綠有咩評價

其實9成都係加盟店
基本上員工加盟主話事 但產品同價錢就一定要跟公司
返過邊間?

港島分店 唔講邊間啦

乾淨嘛?做乜唔做?

果陣嫌人工唔多又做到隻狗咁 決定外闖搵好工

最後搵到咩好工?
廿幾頁追唔哂,樓主本身有正職定係讀緊書?

飲食業真係好辛苦 我明

好多人叫我搵其他工 但我鍾意做呢啲
廿幾頁追唔哂,樓主本身有正職定係讀緊書?

仲讀緊書 中學開始做
對芒果Q綠有咩評價

杯嘢ok 不過最少要半糖啲芒果泥好難食

最後有冇用到印花?

我爭3個唔上唔落
追到話奧海城咋 你唔係頂更咋咩
如果追漏唔好屌我

下個月請早
係呀前一兩頁有講其他舖
勿相認

飲食業真係好辛苦 我明

試下搵其他工啦 你會發現好多人工高又無咁辛苦既工 至少唔會周身傷又主婦手

乾淨嘛?做乜唔做?

最後搵到咩好工?

咩都試過下咁 但總之唔會再做返飲食業

係冇手套定唔准戴?上次去KOT the見個女仔對手套好靚好pro咁 好想問佢邊度買

同埋戴完又易甩好麻煩

都係赤手空拳快靚正
因為冬天賣薑茶日日都要切同洗
個個都爭住用牙刷幫啲薑沖涼
點解無左黑糖凍
樓主有冇幫過尖沙咀嗰間?theone附近 有個男仔勁nice 買咁多次佢最好態度又有笑容 有衝動想寫信表揚

飲食業真係好辛苦 我明

試下搵其他工啦 你會發現好多人工高又無咁辛苦既工 至少唔會周身傷又主婦手

我覺得冇乜其他工啱自己咁

乾淨嘛?做乜唔做?

最後搵到咩好工?

咩都試過下咁 但總之唔會再做返飲食業

pt?你就好 恭喜你

同埋戴完又易甩好麻煩

都係赤手空拳快靚正
因為冬天賣薑茶日日都要切同洗
個個都爭住用牙刷幫啲薑沖涼

赤手空拳打爛啲薑?
咁切完點沖?我哋個啲係整好晒天仁果然天然啲
仲會用牙刷咁仔細
點解無左黑糖凍

貼商標問題 仲有但唔可以賣 同咖啡凍同公司生產
樓主有冇幫過尖沙咀嗰間?theone附近 有個男仔勁nice 買咁多次佢最好態度又有笑容 有衝動想寫信表揚

我估新人嚟以前啱啱做我都好有禮貌好好笑容 但做耐咗就已經做唔返以前咁 淨係覺得啲客煩
寫信應該冇乜用你係想寫畀佢老細?
聽朝再覆 估唔到可以有咁多頁 好開心多謝各位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞