做咗三年幾貢茶 你問我答

1001 回覆
35 Like 2 Dislike
幾錢人工

$55/h今年會加到$60

冇full time?

有 我個間萬三四 不過其實唔抵 同pt差唔多人工 係多有薪假
樓主邊頭返工啊?想試你啲珍珠

旺角區 我返兩邊 自問煲得幾好食

我成日去旺角買啲態度都好差又冇印花 樓主到底喺邊
格雷三兄弟半糖少冰

以前成日飲不過有啲舖啲茶好淡 調景嶺個間
我肯定上次係冇2隻手指既奶蓋我先問佢叫左多奶點解都得咁少可唔可以多番比我 佢仲答我冇多奶呢樣野 就算張單打左多奶都係冇 早知投訴佢 between點解唔係間間有中杯
頂 起身到而家掛住覆po 遲到啦飛的連返13日之第7日
我張買一送一 今日到期 但唔想出去 最近都要去到九龍灣 紅磡

你住邊頭?儲得咁辛苦 唔用唔抵喎
係唔係要記哂所有野點沖點溝?

要呀 我個間要一星期記晒 以前就一個月 其實沖多幾次就記得
我肯定上次係冇2隻手指既奶蓋我先問佢叫左多奶點解都得咁少可唔可以多番比我 佢仲答我冇多奶呢樣野 就算張單打左多奶都係冇 早知投訴佢 between點解唔係間間有中杯

係喎 有啲比好少奶蓋 有啲奶蓋稀到水咁
旺角得唔得阿 我幫你問下
會唔會對你嚟講太遠

天仁係咪全部舖都係$40?見個陣個店長同我講解好多嘢 仲諗住會請可能上面覺得唔ok

唔關事架
係個店長唔請

啫係佢話而家未決定到 要上面睇埋先係呃我?
How much
會唔會對你嚟講太遠

天仁係咪全部舖都係$40?見個陣個店長同我講解好多嘢 仲諗住會請可能上面覺得唔ok

唔關事架
係個店長唔請

返得耐會加人工⋯⋯ 但都要幾耐下

有$40我都夠 係唔想去咁遠
How much

Sor自

1:1 不過每種都唔同 台灣有好多

即係500g 冬瓜磚 500g 水咁?
下次試吓先

係呀驚甜可以加啲 夏天飲好正你邊度買?
點解成日有人想要熱冬瓜茶?冬瓜茶明明夏天飲

唔知啊 諗住去街市睇下有冇得買

應該冇我有可以畀你 淘寶都有 check過臺灣貨嚟
會唔會對你嚟講太遠

一開始40 過左試用3個月先45
好似話要做夠一年先會再加

sad絲打而家加到幾多?未夠一年?
會唔會對你嚟講太遠

唔關事架
係個店長唔請

好似新界區請人多

好遠
上水粉嶺果邊有邊間人工高

幾多?唔知個邊有舖
上次第一次買朱古力奶茶
濃到苦又無奶茶味
早知飲返格雷三兄弟
貢茶要記既配方應該多過天仁?

係 料多啲 要係咁煲 嘢飲又多一倍要記

係呀驚甜可以加啲 夏天飲好正你邊度買?
點解成日有人想要熱冬瓜茶?冬瓜茶明明夏天飲

如果淘寶有 可唔可以比條link 我
驚買錯大陸貨
之前屯市返工成日去望mk妹

mk沖嘢好hea

如果淘寶有 可唔可以比條link 我
驚買錯大陸貨

因為好鍾意飲
差一個印花可唔可以送俾我

可以呀 嚟搵我好多張 今日到期啦

😳😳😳你邊間

旺角區 不過唔係旺角 其實下個月又會有 可以送畀你
你人工太高 天仁請你唔起 我估係
啲女有無試過俾人抄牌

有人嚟問過啲女拎電話 不過冇畀到
其實仙草會唔會整散先?
荃灣路德圍間好似次次都切開左
葵廣間就好似一大舊情完整咁

其實係睇煲完倒落邊度 落杯就一嚿 落壺就會散啲 但有啲客鍾意散 有啲客鍾意一嚿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞