做咗三年幾貢茶 你問我答

1001 回覆
35 Like 2 Dislike
未收工 得閒再覆

有人經過可以問我拎印花不過細聲啲

唔係呀嘛 樓主你做呢間即刻打左個突
以前係呢間個商場番pt 黎幫襯 杯野飲入面有飛飛既屍體
拎黎退果陣都無乜禮貌咁 從此以後唔再幫襯

衛生真係算差wo呢間 成日有野周圍飛 冰機又污糟
未收工 得閒再覆

好重要咁 覆咗呢兩個先我唔係呢間嘅人 一年都冇十日返呢邊 唔夠人先會過嚟
未收工 得閒再覆

好重要咁 覆咗呢兩個先我唔係呢間嘅人 一年都冇十日返呢邊 唔夠人先會過嚟

咁都好d 之前同事同我講呢間污糟我都唔信 奶過野之後
咁邊區果間係你番開荃灣我都有幫襯過
多唔多正妹化濃妝返工

返過三間舖 第一間全男第二間同而家都有兩個濃妝mk妹 不過唔靚

荃灣?
多唔多正妹化濃妝返工

返過三間舖 第一間全男第二間同而家都有兩個濃妝mk妹 不過唔靚

荃灣?

荃灣有兩個mk隻耳都係成行耳窿
番過青衣屌你老母做到成隻狗咁先得44/h
未收工 得閒再覆

完全係自爆 一睇就知係邊 遲啲翻學黎幫襯
樓豬 銅鑼灣天仁有無興趣?
識人可以幫你

太遠啦想轉天仁就係因為想返近啲 多謝你
除咗茶 其他都係用粉溝/沖?

大部份果汁溝有啲落奶
抹茶紅豆個杯有無伏

玄米唔好食杯嘢而家轉咗另一隻抹茶粉 ok嘅

以前個隻抺茶粉正好多wo
成日拎黎整抺茶牛奶
而家呢隻垃圾到整唔番個隻味

而家濃個隻喎我覺得好過以前
住邊區?打算開間 想請人

九龍區 但新界區返工 開貢茶定其他牌子?真心想請我嘅可以傾下呀
巴打有冇做過大圍個間?入面條MK妹塊面好撚閪同好撚串
住邊區?打算開間 想請人

開間

天仁冇特許經營 一係就引入其他臺灣牌子 唔係嘅話貢茶會係最好 話晒奶茶舖嚟講世界第二大 支援上會好啲

貢茶係咪用緊呢隻粉?

唔係舖頭所有嘢都臺灣製造 除咗華田
未收工 得閒再覆

頭已側

可唔可以細細聲叫你沖杯仙草鮮奶凍畀我
最多我沖返天仁畀你

你嚟咪請你飲不過工已收下個月冇呢度更
未收工 得閒再覆

頭已側

最多我沖返天仁畀你

我都想同附近其他鋪交換食物

我同你交換

我要返去check下先夜啲答你 提我喎

冇問題 九點ok?

我今日收十一sorry

咁十一點半啦

我而家搵緊
未收工 得閒再覆

真係估中咗

頂 話明全部都會覆 但有啲覆咗又直線自爆
未收工 得閒再覆

其實可以打去老細度 老細睇投訴睇得好重 賠錢都似

頭已側

最多我沖返天仁畀你

你嚟咪請你飲不過工已收下個月冇呢度更

咁仲有邊到
未收工 得閒再覆

點解會望到冰機
未收工 得閒再覆

咁都好d 之前同事同我講呢間污糟我都唔信 奶過野之後
咁邊區果間係你番開荃灣我都有幫襯過

點解係荃灣
多唔多正妹化濃妝返工

荃灣?

應該好多間都有mk妹掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞