做咗三年幾貢茶 你問我答

1001 回覆
35 Like 2 Dislike
多唔多正妹化濃妝返工

返過三間舖 第一間全男第二間同而家都有兩個濃妝mk妹 不過唔靚

荃灣?

荃灣有兩個mk隻耳都係成行耳窿

有經過望過
番過青衣屌你老母做到成隻狗咁先得44/h

青衣個間喺邊?忙唔忙?
未收工 得閒再覆

有人經過可以問我拎印花不過細聲啲

完全係自爆 一睇就知係邊 遲啲翻學黎幫襯

下個月都唔會見到我 絲打邊度返學?之前見ig explore在個女仔成日放學喺度買係咪你
佢用咩茶沖
巴打有冇做過大圍個間?入面條MK妹塊面好撚閪同好撚串

投訴佢唔好買啦 貼錢買難受
點解會無咗格雷黑糖凍
以前成日飲

未食過 印象中多人買過咖啡凍
其實仲有黑糖凍 但間公司唔貼貢茶嘅包裝 所以唔准再賣仲有途徑買到

無得賣真心勁失望 好好飲
個陣仲係到諗係咪因為塑化劑所以cut 咗

好食咩?其實我仲有途徑買到 你係咪要?可以幫你問下
女同事多唔多走光?

之前係尖沙咀返工叫外賣
個靚女著褸屌裙黎送,俾左錢之後跌左個銀仔
望住我踎底執錢,露出白底

唔多送外賣會著制服 同埋唔會著裙
可唔可以正係返晚上
一星期,1至2晚咁?

難啲 返越多越易請 一星期三日基本 星期六日基本上一定要
不過你可以一開始返多啲之後返少啲 舖頭有人一個月返四日

頂有冇啲星期六日唔洗返

答返你先 太子至九龍灣我幫你問過 都係4字頭 其實未聽過有奶茶舖高過我個間 不如你嚟返
女同事多唔多走光?

之前係尖沙咀返工叫外賣

我番過成日見到佢地換衫
鐵觀音珍珠沙冰幾好飲 飲過一次 但而家drink list好似冇?
世界第一大奶茶鋪係邊間
天仁葵芳開左分店

天仁已經廿三定廿四間香港最多
世界第一大奶茶鋪係邊間

coco 全球四千間
[size=2]不過有三千間都喺中國/size=2]
想番一星期玩下 請唔請人
世界第一大奶茶鋪係邊間

coco 全球四千間
不過有三千間都喺中國

返過三間舖 第一間全男第二間同而家都有兩個濃妝mk妹 不過唔靚

荃灣?

應該好多間都有mk妹掛?

深水埗,旺陸,銅鑼灣,尖沙咀都冇mk妹

你成日周圍去?
佢用咩茶沖

咪普通茶葉
有三年經驗都唔請?

我都想知點解
有三年經驗都唔請?

反而冇經驗就請
女同事多唔多走光?

之前係尖沙咀返工叫外賣

我番過成日見到佢地換衫

點解會畀你望到
鐵觀音珍珠沙冰幾好飲 飲過一次 但而家drink list好似冇?

我做咁耐都未聽過 你係咪記錯牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞