做咗三年幾貢茶 你問我答

1001 回覆
35 Like 2 Dislike
薄荷奶綠化唔化學

薄荷ok 雖然隻色望落好假奶綠就度度一樣用奶精 鮮奶綠會好啲
幾錢人工

$55/h今年會加到$60

仆你個街我個間忙到隻狗咁都係得4x

我個間都好忙夏天做到發脾氣 透露下咩區?
到底一杯奶茶有幾多糖
飲黑糖奶茶一時甜到仆街一時又無味
之前做過兩年
果陣咩位都做過晒

你好咩位嘅意思係沖茶收銀嘅位定店長副店個啲?
邊間高人工 想搵pt番

我個間夏天星期六日or紅日做二萬幾 平日就萬8左右
日日都做撚到燥
百香果綠茶加椰果加珍珠

半糖?好甜
成日有人黎天仁點仙草胚芽
冇呀去貢茶買呀

又係你天仁個po見過你唔請我
都成日有人嚟買粉條/荔枝玉露過comebuy買啦

最好以後一有人嗌錯就撞佢個頭落menu睇清楚

同意 你哋有冇咩新嘢賣?好耐冇飲
求介紹入天仁做
貢茶妹易唔易溝

冇溝過 舖頭全部女都有仔有人照溝不過fail
到底一杯奶茶有幾多糖
飲黑糖奶茶一時甜到仆街一時又無味

黑糖奶茶淨係落50cc黑糖 冇味肯定係因為佢冇落糖
有冇邊款一定唔飲
鍾意飲到想入埋去做
邊間高人工 想搵pt番

多數係旺舖 但唔想自爆 你透露下你想返咩區?我會答你附近有冇人工高嘅
不過你覺得幾多先叫高?
想問旺區一間鋪一日可以賣幾多柸?

夏天千五至二千左右
個冬瓜茶化唔化學?

我個間夏天星期六日or紅日做二萬幾 平日就萬8左右
日日都做撚到燥

同我個間差唔多係咪多人返工所以人工低啲?屯門個間係咁 我個間夏天六個人
邊間高人工 想搵pt番

多數係旺舖 但唔想自爆 你透露下你想返咩區?我會答你附近有冇人工高嘅
不過你覺得幾多先叫高?

太子至九龍灣
咩叫可爾必思
有冇邊款一定唔飲

草莓 仙楂 梅 焦糖好難飲
呀 上面講漏咗 仙楂都好天然 0添加自己煲(不過我覺得好難飲多數女人/上咗年紀嘅人飲)
屯市貢茶最好飲
你in邊間天仁阿
Pt不過都知幾多嘢 知嘅一定答
其實想轉牌子 做耐咗好悶不過天仁唔請有冇同行覺得自己個度好做 求介紹
Between,聽日有新嘢

Between定by the way? 笑燃死我

出現了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞