做咗三年幾貢茶 你問我答

1001 回覆
35 Like 2 Dislike
有三年經驗都唔請?

反而冇經驗就請

有經驗可能已經做壞左手勢,帶壞習慣去新舖,無經驗重新教仲好
想番一星期玩下 請唔請人

一星期冇可能請教人沖嘢好煩
女同事多唔多走光?

之前係尖沙咀返工叫外賣
個靚女著褸屌裙黎送,俾左錢之後跌左個銀仔
望住我踎底執錢,露出白底

唔多送外賣會著制服 同埋唔會著裙

我番過成日見到佢地換衫

點解會畀你望到

因為靚仔 任玩friend撚到上晒屋企
有三年經驗都唔請?

反而冇經驗就請

我轉舖前已經知呢個原因 但唔同牌子應該冇影響先係

做幾個月請唔請
珍珠用手攪,甲由跌落珍珠度直接執走佢繼續賣,茶唔夠賣溝熱水,果醬果汁鳩倒,用手落冰,水喉水洗珍珠,珍珠倒瀉落洗手盆直接執返繼續用

反而冇經驗就請

唔同牌子仲衰啦
珍珠用手攪,甲由跌落珍珠度直接執走佢繼續賣,茶唔夠賣溝熱水,果醬果汁鳩倒,用手落冰,水喉水洗珍珠,珍珠倒瀉落洗手盆直接執返繼續用

結論係珍珠好撚污糟
女同事多唔多走光?

之前係尖沙咀返工叫外賣
個靚女著褸屌裙黎送,俾左錢之後跌左個銀仔
望住我踎底執錢,露出白底

唔多送外賣會著制服 同埋唔會著裙

我番過成日見到佢地換衫

點解會畀你望到

因為靚仔 任玩friend撚到上晒屋企

做幾個月請唔請

你唔好同佢講做幾個月其實幾個月已經算耐 快啲去in
你杯野有可能係兩個鐘前沖錯剩低
樓豬間野單日最高營業額試過幾多?
鐵觀音珍珠沙冰幾好飲 飲過一次 但而家drink list好似冇?

我做咁耐都未聽過 你係咪記錯牌子

冇呀
佢嗰次放咗易拉架出嚟sell呢隻
我喺屯門嗰間飲

結論係珍珠好撚污糟

除咗水喉水洗珍珠之外一樣都冇發生過 SOP係水喉水洗完再用熱水洗 唔覺有咩問題 起碼我會食
追晒post都唔知咩係sop

反而冇經驗就請

唔同牌子仲衰啦

明明寫有相關經驗優先

Standard Operating Procedures
咁多頁你都追晒 多謝你
你杯野有可能係兩個鐘前沖錯剩低

沖錯嘅只會喺10分鐘內出 出唔到自己飲擺耐咗好難飲

四萬幾
鐵觀音珍珠沙冰幾好飲 飲過一次 但而家drink list好似冇?

我做咁耐都未聽過 你係咪記錯牌子

冇呀
佢嗰次放咗易拉架出嚟sell呢隻
我喺屯門嗰間飲

幾耐之前?我問下人先

做幾個月請唔請

你唔好同佢講做幾個月其實幾個月已經算耐 快啲去in

唔該巴打

結論係珍珠好撚污糟

除咗水喉水洗珍珠之外一樣都冇發生過 SOP係水喉水洗完再用熱水洗 唔覺有咩問題 起碼我會食

你地係咁姐
所以料基本上除左跌落地都會執返上黎用

Standard Operating Procedures
咁多頁你都追晒 多謝你

有啲鋪唔會跟 全部鳩做

四萬幾

杯杯照SOP沖都做到4萬幾?
係咪大角嘴

收工話你知

好啦 估中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞