做咗三年幾貢茶 你問我答

1001 回覆
35 Like 2 Dislike
係咪全部都係粉同味精調出黎
奶蓋點整

Cream 奶 加粉 落機打一兩分鐘(其實真係好飲咩?真心觷覺得好鹹)

奶蓋綠茶
點解青衣站個間條條女都咁正

呢啲工永遠都係多女仔做 10個嚟見工有9個都係女 不過我想請男人
點解青衣站個間條條女都咁正

認真?
係邊區返 我個區有個女仔 由我12 13歲開始做貢茶 做到我依家都就黎21歲都仲做緊 唔知你識唔識

做過港島 旺角 荃灣區 應該唔識 不過好少見人做咁耐 以前第一年做個同事做咗四年幾已經覺得好耐
搵日八下睇下有冇人識先
差一個印花可唔可以送俾我

可以呀 嚟搵我好多張 今日到期啦
pt幾錢一個錢
貢榮葵廣果間有個粗腳肥婆好撚恐怖趕客
可唔可以炒左佢
嚇到我過隔離買comebuy

有冇電話可以投訴?冇嘅寫信去總公司 Comebuy $22杯珍珠奶茶買唔起又唔係特別好飲
可唔可以炒左佢

貢榮

上次返舖前聽到個c9同另一個c9講:上次佢咪飲貢榮囉原來真係有人會叫貢榮
邊杯相對上無咁化學?
Pt不過都知幾多嘢 知嘅一定答
其實想轉牌子 做耐咗好悶不過天仁唔請有冇同行覺得自己個度好做 求介紹
Between,聽日有新嘢

Between定by the way? 笑燃死我

你就真係笑撚死我。。
你睇我個名就知我係貢茶fanboy
格蕾奶茶超好味
巴打你點睇
個9個印花買一送一,但唔得閒飲 今日到期

好爽 終於唔使派印花(雖然一個月後又要再派) 你差幾多個?

成日都要問先派 好幾次都唔記得攞
係咪全部都係粉同味精調出黎

唔係 不過有啲都多添加劑 好似防腐劑同色素咁 我自己會飲啲天然啲嘅
奶蓋點整

Cream 奶 加粉 落機打一兩分鐘(其實真係好飲咩?真心觷覺得好鹹)

奶蓋綠茶

奶蓋太鹹 茶太甜要半糖成件事好奇怪
其實YouTube有人教過整 你可以試下
有無食過入面啲女

pt幾錢一個錢

我見貢茶普遍係$35~40 不過我就$55
邊杯相對上無咁化學?

可爾必思 茶 奶蓋類 蜂蜜 梅 薑茶 焦糖料就蘆薈 仙草同紅豆 珍珠都ok嘅
可唔可以炒左佢

有冇電話可以投訴?冇嘅寫信去總公司 Comebuy $22杯珍珠奶茶買唔起又唔係特別好飲

都好耐無飲貢榮了
因為飲完天仁茗茶既珍珠奶綠
返唔到轉頭
你睇我個名就知我係貢茶fanboy
格蕾奶茶超好味
巴打你點睇

以前好鍾意飲三兄弟 不過而家已經好少飲 多數飲綠茶有客未飲過伯爵茶然後拎返嚟話有洗潔精味
可爾必思係咪都會另外加糖?
叫無糖即係原液+茶?
綠茶可爾必思

成日都要問先派 好幾次都唔記得攞

我個間要主動問 唔問罰錢所以唔使派好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞