不規則分享 | 化妝品 + 護膚 25

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
我黃調底但粉底都鐘意擦到勁白

Suqqu唔會話完全唔上色 但效果係偏自然個種 同埋過幾個鐘就會甩
顯色同持久都比loreal差 所以我都有少少surprised 畢竟呢個價位會期望更多

如果你胭脂好少甩 又白 又想自然d 其實可以買 因為個鋼琴盒包裝真係好靚
我粉底都係用白一號 但我自問都皮膚偏黃調 我有用過shu uemura nars addiction rmk ,覺得rmk最靚但係我用嗰隻色已經唔出。其實幾個鐘後點都會甩少少⋯
試過maybelline 好厚
試下byebye undereye先
opera食完野都仲會有層色 唔會甩晒
係好難卸得清
睇黎你應該同我差唔多 如果你要好出色又唔甩咁要試下Jouer既blush duo
我屋企有差唔多20個胭脂 我會話外國牌子會比較顯色同持久 日系透薄自然但好快甩到乜都無
Maybelline我用beautyblender推開都ok既
Byebye undereye就變左我鎮家峽之寶 平時少用佢 但一定要留住黎急救 萬一大喊或者無覺好訓就要靠佢
鎮家之寶
咁我真係要試
甜野真係明知對皮膚唔好但係好難戒
我係好中意食甜野 好難忍
我個件今日睇返,去左韓國
你岩岩講完我發現我嗰件都係
點解會咁
之前買咁多次都冇去過韓國
岩岩見到隔離po啲絲打都係咁 應該冇問題
不規則分享 | 化妝品 + 護膚 26
https://lih.kg/1049088
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞