不規則分享 | 化妝品 + 護膚 25

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
長襪大法 係神級有用 用完仲勁靚個CURVE
Armani 粉餅
想問下大家邊度平 銅鑼灣SOGO算唔算最抵
海格果陣係毛毛虫咁架WOR
都係啱啱用完嗰時就幾好 但係過幾日都係出返嚟
姐係無用啦
thanks但啲粒粒會唔會好粗?怕太細會傷皮膚
藍菲用完塊面好軟熟
去角質我覺得fresh 黃糖polish幾好
用緊lush嘅檸檬亮采面膜 佢有啲磨砂嘅粒粒 你用完之後洗面可以順便磨埋沙 用完嗰一刻幾好 啲粉刺真係磨少咗 但係佢呢個面膜佢話可以提亮膚色我就唔係好覺 定唔知要用多幾次先有效
thanks但啲粒粒會唔會好粗?怕太細會傷皮膚
藍莓用完塊面好軟熟
去角質我覺得fresh 黃糖polish幾好
有無人試過Farmacy 同Tatcha?Farmacy 嘅Honey Drop 同Tatcha 嘅water cream 好似好吸引!,
唔會好粗 正正常常
一路都搵緊一隻遮到毛孔既毛孔
用緊MUF同dior undercover都ok既,都遮到一半
直至我妹買左lancome teint idole ultra wear 24h liquid foundation
偷用左一次,毛孔遮到9成,上左粉底地方好似磨左皮咁,flowless得好誇張,而且仲幾持妝
有毛孔粗大既絲請一定要去試下哩隻粉底
一路都搵緊一隻遮到毛孔既毛孔粉底
用緊MUF同dior undercover都ok既,都遮到一半
直至我妹買左lancome teint idole ultra wear 24h liquid foundation
偷用左一次,毛孔遮到9成,上左粉底地方好似磨左皮咁,flowless得好誇張,而且仲幾持妝
有毛孔粗大既絲請一定要去試下哩隻粉底
有無咩粉底液推介啊
油性肌膚
以前用sofina好好
唔知點解用用下 覺得都係好易出油
上網睇左好多資料 話nars好用
唔好意思冇追post
新手一問有冇消黑眼圈嘅護膚品推介?
個黑眼圈有d深色
絲打你平時粉底同埋Lancome 分別用咩色號呀
一d都唔乾 呢排同前排凍d用都好潤 反而驚夏天太潤 冇氧化唔灰
其實你可以比較返另外紅色個版本 好似coverage高d同再潤d
Estée Lauder 個 Double wear
出一日街會唔會溶咗好多 或者容唔容易氧化 好似幾吸引
係咪即係夏天用就唔係咁好 就嚟夏天咁用啲咩好下年冬天/春天 先買嚟試吓
夏天用咩呢個問題我都想問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞