不規則分享 | 化妝品 + 護膚 25

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
用緊4號
一樣有呢個感覺
用咗半日就會覺得好黃,好似好深色咁

用返3號就好似太白,要控制份量

3.5聽聞係太黃/橙色調

armani好似永遠唔會啱色
maestro glow 4號好黃
但奇怪推開係白白地嘅
之後隨時間變黃
有冇人想一齊夾sf+?
有興趣可以tg我
https://t.me/cccccsa
可以試下La Roche-Posay
不過我自己就無試過依隻,只係路過見到有
請問desinger lift係咪for秋冬用?春夏就唔ok?
請問有冇sf團 想買mac boom boom bloom eye shadow
以我所知,designer lift 主打保濕 光澤感 偏高遮瑕
睇番你自己係咩膚質
我偏乾肌其實四季都用到,春夏要加碎粉
所以油肌既話,可能春夏未必得(我唔肯定)
油肌會推:透薄冇咩遮瑕就maestro 中度就lasting silk 高度就 power fabric ,,佢有隻face fabric (牙膏狀)其實專櫃姐姐都建議比中至偏油皮用
覺得La Roche-Posay廢廢地,搽完粒瘡一樣咁大粒,一d消下去既跡象都無
平時無用開酸既人可能就會覺得有dd用既
最近想做facial 都係想做清潔皮膚加保濕個種 等塊面冇咁多暗粒 請問各位有咩推介
又係我啦各位絲打 今次想搵美白產品
呢排覺得自己黃咗好多
我中性肌膚 唔鍾意黏笠嘅產品 有冇唔太貴經濟實惠好推介呀?
Full mask full mask
有呀 都係唔夠 已經黃咗太多喇
食pola
幾得意咁喎 腩絲食丸定口服液?
丸,3個月,有白返
因之前夏天曬到勁黑
不過太貴喇 窮絲表示負擔唔起呀...會唔會有平d嘅products呀
有無絲打用緊Clinique id?
想買控油加綠色精華 但係之前用過透明啫喱覺得流流地
我有買,我用透明加藍色精華
之前用過淨透明覺得幾好
可能因為我油肌,覺得佢單純保濕又幾清爽
不過用落覺得id版同普通版冇咩分別
都係gimmick野,下次會買番普通版
有冇絲買咗cdp 2019支唇膏 05好靚
試左上嘴係靚 但太多唇膏無買 最後買左新粉底 好燒佢啲野
bellasonic啦
做完滑左架會
D暗粒都會好D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞