不規則分享 | 化妝品 + 護膚 25

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
絲打們有冇夾髮器推薦 最常夾內彎同大波浪 想keep到全日 用親都好快直返
最好價錢一千內
想買黎試下但搵唔到點買
呢個同excel邊個好d 不過呢個大盒d 同埋當支持本地brand都好
佢係希慎 the one 同埋德福都有 但唔係真係佢鋪頭黎 應該係擺左d野係果到賣
你要詳細地址可以係fb search makeupguru 果到應該有寫
我想入呀 !!橙色又有粉紅色又有,有眼影又有埋胭脂
有無啲改善眼袋 黑眼圈 問題嘅產品
感謝分享
見到呢枝我醒起消委會實測過?
印象中都話有啲幫助 而且價錢實惠

最後我去咗睇shiseido紅樽 唔太啱心水
走咗去試clinique落咗疊
有得碌碌吓按摩嘅眼部精華幾舒服 仲有一聽到枝智能修護活肌眼霜係不含油分就忍唔住買埋

用完試吓nivea 聽落幾吸引

連個好驚笠痴痴嘅朋友用完都話正
易推又唔會泛白 用完冇生痘痘
用咗半年仲feel到剩返好多 好大枝
用完會keep住買
搵唔到來買
我今日都搵過,喺屋企樓下屈記見到
我去左萬寧卓悅 今晚再搵下先
聽日就去買黎試下
用緊Fresh black tea暫時未見效
Where buy
我本身用kiehls 個隻 一醒又係乾到皺皮
sasa有 比專櫃平少少
但我係建議去專櫃試吓個質地先
始終每人喜好唔同
Devoted to chili好靚
但我覺得好乾
打左底 隔一陣都會起紋
但一揸上咀係真係靚到不停j自己

之前問過買chili定Ruby woo 好
最後買左rubywoo
厚搽真係carry唔到
但係薄搽再搵紙巾印一印都幾自然好氣色
覺得paul and joe 好用
有色又潤
太趕可以用佢加碎粉就算

覺得decorte cellgenie系列幾岩乾性
夏天用過覺得太潤
冬天拎返出黎用出奇地好用!
塊面好軟熟好滑
decorte d野好好用
lm
我行咗四五間屈臣氏同埋萬寧先搵到一間有仲要得兩支。。即買
試完會唔會包膠講下
化左妝上左定妝粉之後點解有啲一粒粒係面度?係咪乾得制
細個捽左眼多,搞到左眼眼袋大啲,唔知點打救 不過眼底遮瑕遮左眼就得,都唔知好事定壞事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞