不規則分享 | 化妝品 + 護膚 25

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
各位知唔知stila 香港實體店邊度有得買

無就唯有sephora
我好少會摸 但係一照鏡就會好sad
今日終於去左試paul and joe
諗住睇埋decorte cellgenie先再決定

多謝絲打好介紹
我都係中學個排開始有 嚴重過呢幾張圖好多
個陣係咁睇醫生同試護膚品 但都無咩好轉
後尾無咁大壓力 情緒放鬆D 再轉用d成份天然d既skincare 就好番好多 起碼化少少妝已經可以睇唔出 但仍然好易敏感同埋經常面紅
祝你都快 d好返 最緊要個人relax d
好啦 我試下做多啦運動同敷多啲花水
多謝你阿 大家一齊加油
有無邊啲天然啲既skin care介紹下
我平時化妝要用好高coverage既野黎遮
就算遮到都係見到凹凹凸凸
多謝你阿

想問下有冇絲打用過上面呢兩隻覺得邊隻好用?
夏天就咁用DR WU既補濕精華覺得唔係好夠
Clio 啡色好用
黑色買錯過一支 唔好用 照甩色
油眼上眼影前有無咩base推介
雙眼皮膠水有無介紹
Decorte果個係skincare黎
希望你試完岩用
urban decay嘅eyeshadow primer唔錯呀平價啲嘅revlon同tolymoly都好用 雙眼皮膠水試好多隻都無適合啱用嘅
有冇絲打試過敷完mask塊面反而有啲掹掹緊嘅感覺 係咪我問題
你敷完有冇再用水洗?
係敷完嗰下係咁,係咪因為啲精華質地嘅問題
最近有咩新出既名牌唇膏? 想送俾女性朋友
花水黎講mamonde好唔好
未試過呢個 不過我有用開mario badescu
之前black friday係beauty bay買左勁多呢個brand嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞