47歲了,我想分享下我18歲時撞鬼既一次經歷(2)

920 回覆
148 Like 7 Dislike
我唔知問D乜嘢好,但係好鍾意睇,多謝!😉
孫悟空圓形係哈奴曼猴神? !即係吳承恩係抄印度嘅? !
認同
對人好可以係害緊人
好似直升機家長咁
知唔知高僧係邊位?玉泉寺嘅比丘?
可否問下聖帝,曹操是否仍「現今受罪幽冥」。
想請問樓主
我地一般平凡人點樣可以保護到自己 唔好比野搞?
同埋萬一真係唔好彩比野搞 有咩緊急應變嘅野可以做到?
因為試過出入酒店有物件自己郁 又試過訓訓下風筒自己著
好彩之後無事 但當時好驚

感謝幫助
寫埋啦
正面咁諗會好d
可能係整定你好好運呢
唔可以我既一句就定人地係抄既
而且依家世界互抄到你都唔知邊個係原創
咩叫直升機家長?
最簡單就係誠心唸六字大明咒 - 唵嘛呢叭咪吽。如果遇到身邊朋友突然異常懷疑鬼上身,可以用自己食指與中指之間個位用力拑佢中指或可敲打身邊金屬鐵器,如鑊蓋、鐵盤之類,模擬敲響銅鑼聲音,金鐵相撞之聲可嚇走剛上身鬼魂。
另外,關於阿dee師公嘅嘢唔再答喇~
多謝支持
你講緊嘅係命運軌跡,屬於子平八字或紫微斗數嘅範疇。神未必咩都答,答與唔答真係預計唔到嘅事。有僮身唔多唔少會改變命運,因為危難時師公會出手相救,避過凶險。
呢樣無研究喎,不過相由心生,心善就自然會美啦。
全天候24小時過份保護子女
我想問一下,動物會唔會被靈體附身呢?
點樣知動物係附體咗?
動物會否被動物上身我無研究過真係唔識,最好問嗰啲動物傳心術專家。反而人類被動物上身就遇過,見過一個客人上身時如狗一樣,會伸脷會吠。
https://lih.kg/1014107
佢話佢係你阿Dee師公嘅function喎,點睇?
講咩㗎?
好長, 23頁開始自己睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞