召集LIHKG所有單車jj

1001 回覆
22 Like 3 Dislike

Look 係一個牌子
我相信你指嘅係刀軨

孖域啲軨正野 性價比幾高

我都唔識啊

去到話 碳架加full set 6800 幾錢
佢話12000
咁我話16000 有咩擇
佢話你加6千換埋呢個啦

邊對刀先
張單寫咩型號?

我真係咩都唔識果d

張單寫 mavic carbon刀"鹿"

Look 係一個牌子
我相信你指嘅係刀軨

Mavic,想買對一體碳刀
Ccu更新左
考慮緊CU定bora ultra50
得罪講句,唔係職業級,踩氣動/山架50k都唔知差唔差倒10s

星斗市民買車唔睇樣唔通真係睇人地marketing 果d數據咩

TT就真係明顯有差既
不過road bike la wor
精明的師兄會識揀既

都係果樣野
呢度有幾多人會係單車聯會比賽級數以上呀,
反正都唔係真係咁踩到咩分別,倒不如買架自己鐘意,個樣岩心水既,aero定係上山架 who fucking cares,
覺得架車靚自然想踩,
唔踩留黎擺都養眼D咁解

(不過Aero車架通常都靚D)

Ccu更新左

佢話咩邊個位係碳 邊個位係鋁
我都聽唔明

碳刀鋁邊

Ccu更新左

我都聽唔明

碳刀鋁邊

個架係 trek 4.7 modone
價錢上合唔合理

擺圖好過,你自己又唔知自己買咗咩
lm
理個網幾平下,唔知信唔信得過?
https://www.bellatisport.com

求意見

無問題 喺度買過對mavic r-sys

多謝巴打,我見佢幾平

求意見

無問題 喺度買過對mavic r-sys

多謝巴打,我見佢幾平

我架wilier 要嚟喇

Ccu更新左

我都聽唔明

碳刀鋁邊

價錢上合唔合理

modone 4.7 好似係舊款.........

碳刀鋁邊

價錢上合唔合理

Trek d 款幾型

碳刀鋁邊

價錢上合唔合理

Trek d 款幾型

但4.7唔係hide晒所有cable係架裡面果架......

碳刀鋁邊

價錢上合唔合理

好似最新個款去到2014

對刀六千 鋁邊 如果全新黎講都算合理嘅

anyways 最緊要自己鍾意部車

好似最新個款去到2014

對刀六千 鋁邊 如果全新黎講都算合理嘅

anyways 最緊要自己鍾意部車

正解,2015年大轉款
我係d英文site見到好多人期待緊新款madone出6.0
因為8 同9 series太out畢
新post 留名
新post 留名

係咪呢架?

係咪呢架?

yes

收車果陣make sure 係6800 full group
Kemo ke-r5 真心幾好踩同硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞