召集LIHKG所有單車jj

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
有冇巴打呢排會喺CRC訂野呢? 想訂對Look KEO 2 Max Blade lock 踏,但唔夠85鎊免運費

我都想買lock鞋 但唔夠85鎊 有冇性趣夾份

岩岩計過我地兩樣計埋仲差10鎊

巴打, 好呀 ,有冇TELEGRAM可以傾下? 我ID: Wing2509

add左你入谷

H1tommy

可唔可以加埋我入tg group
tg id: hyyhyyh

我地岩岩落左單了
仲有冇人開團 有野想買
仲有冇人開團 有野想買

不如開個長期既買野團啦
有冇巴打有性趣?
仲有冇人開團 有野想買

不如開個長期既買野團啦
有冇巴打有性趣?

有興趣

有性趣
有興趣
有冇巴打呢排會喺CRC訂野呢? 想訂對Look KEO 2 Max Blade lock 踏,但唔夠85鎊免運費

我都想買lock鞋 但唔夠85鎊 有冇性趣夾份

岩岩計過我地兩樣計埋仲差10鎊

巴打, 好呀 ,有冇TELEGRAM可以傾下? 我ID: Wing2509

add左你入谷

H1tommy

可唔可以加埋我入tg group
tg id: hyyhyyh

可否加埋?
Tg Id: holunso9sad
仲有冇人開團 有野想買

不如開個長期既買野團啦
有冇巴打有性趣?

有需要時先召集, 事成之後keep低contact就可以啦
而家大家都唔熟, 開長期團比召集人麻煩得多
lock鞋咩brand好?
香討單車版有車友影倒有位師兄落完吐公其中一條隧道再逆線上
麻煩如果片中人有巴打識/本人,麻煩叫佢/閣下自律少少,睇反條片咁多車,我估應該係假日掛

到時有咩意外就唔好啦,唔好整臭單車仔個朵好無?

Shimano 同 look 差唔多樣,多人用,單邊上
Speedplay波板糖,兩邊上,聽講lock 得幾實,但裝鞋碼麻煩
仲有隻唔記得名,好似冇咩人用
麻煩如果片中人有巴打識/本人,麻煩叫佢/閣下自律少少,睇反條片咁多車,我估應該係假日掛

其實出去踩一轉都見唔少呢啲人 班友連brake都唔識用, 落頭brake先

其實出去踩一轉都見唔少呢啲人 班友連brake都唔識用, 落頭brake先

RB 頭尾brake要一齊落

用緊fizik感覺都唔錯, 舒服過shimano, 比力都ok
不過而家等緊shimano rc9

用緊fizik感覺都唔錯, 舒服過shimano, 比力都ok

咦原來講緊鞋
柒咗
利申用Specialized
想問下各位.
Java fuoco評價點?
性價比都幾高?
想問下各位.
性價比都幾高?

買二手G記/M記好過
始終人地睇你第一眼都係車架,
大陸車始終受冷眼
想問下各位.
性價比都幾高?

買二手G記/M記好過
大陸車始終受冷眼

😂依加個部就係trinx,仲柒.
諗住fuoco幾型,又扮到碳架,5000蚊又唔算貴.
新手黎講性價比都ok啦?
想問下各位.
性價比都幾高?

買二手G記/M記好過
大陸車始終受冷眼

5000 二手REACTO都執到部啦
TRINX上JAVA其實都唔太大分別
不過齋睇件係唔差既, 你唔介意咪DEAL

咦原來講緊鞋
柒咗

dmt r1/3
想問下各位.
性價比都幾高?

買二手G記/M記好過
大陸車始終受冷眼

老老實實,2手驚有暗病,新手唔多識check.
依加部trinx就係2手.成日覺得踩有怪聲.
加上依加個部得16速.fuoco有22速.入門唔錯啦.

自己想買,講咩都岩

咦原來講緊鞋
柒咗

Sidi
想問下各位.
性價比都幾高?

買二手G記/M記好過
大陸車始終受冷眼

依加個部就係trinx,仲柒.

老老實實,2手驚有暗病,新手唔多識check.
依加部trinx就係2手.成日覺得踩有怪聲.
加上依加個部得16速.fuoco有22速.入門唔錯啦.

自己想買,講咩都岩

我覺得java就無乜嘅
大路車唯獨唔好買twitter

fuoco五千有找有5800性價比算高
留意翻5800唔係全套 塊餅係deca餅

同樣筆直二手m記g記都得 驚唔啱size姐

不過呢排二手市場啲價賤過地底泥

留意下可能有筍野執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞